Nuden blogivuosi 2019 1/2

On aika pistää tämä vuosi pakettiin ja katsoa vielä hetki taaksepäin. Kokosin kahteen postaukseen tämän vuoden suosituimmat postauksen ja ensimmäinen puolikat tulee tässä:

Tammikuussa

Kysyttiin, mikä ihme on hyaluronihappo? // Tehtiin ihanan rento niskanuttura // Kerroin, miten laajentuneita ihohuokosia voi hoitaa ja vähentää.

Helmikuussa

Pohdin, valitsisinko mieluummin synteettisen vain luonnonkosmetiikan tuotteen // Listasin 10 tuotetta, joista on minun lisäkseni tullut myös teidän suosikkejanne // Näytin, miten silmän rajaamista voi helpottaa kajal-kynän avulla.

Maaliskuussa

Ihmeteltiin, miksi meikkivoide hapettuu //  Pohdittiin, kannattaako hiukset laittaa kiinni vai auki yöksi // Näytin, miten tehdään helppo läpivetoletti arkeen.

Huhtikuussa

Tutustuttiin Curly girl -metodiin // Opiskeltiin aurinkopuuterin, poskipunan ja korostustuotteen oikeat levityspaikat // Kerroin, miten karvoja voi poistaa ekologisemmin // Kerroin BTB13-ripsiseerumista, joka on ollut tähän mennessä ainoa toimiva!

Toukokuussa

Valittiin parhaat itseruskettavat vartalolle //  Tajusin, etten voikaan seurata Curly girl -metodia 😀 // Listasin 7 lemppari-markettituotettani.

Kesäkuussa

Tutustuttiin kulmien laminointitekniikkaan // Listasin 3 parasta eyelineria // Täytin, miten tehdään superkuulas kesäinen meikkipohja.

Jatketaan loppuvuoden postauksilla huomenna! 🙂

kauneus iho hiukset meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *