Kuukauden kivoimmat menot

Kirjoitin aiemmin täällä blogissa siitä kuinka koin viime vuoden lopun ja vuodenvaihteen keskivertoa synkempinä. Polvi vaivasi ja rajoitti liikkumistani, ja sen päälle korona tuntui rajoittavan kaikkea muuta paitsi töidentekoa. Nyt alkuvuodesta olen kuitenkin ollut optimistisempi ja myös avoimempi tarttumaan sosiaalisiin menoihin – osittain helpottuneen koronatilanteen takia, osittain oman piristymisen myötä. Nyt kun pysähdyin miettimään mitä viimeiseen kuukauteen on oikeastaan mahtunut, sain huomata että tykkään siitä miltä elämäni näyttää.

Nykytanssia Lontoossa

Kaverini kysyi minua extempore mukaansa katsomaan NDT 2 tanssiryhmän esitystä Sadlers Wells-teatteriin Lontooseen hänen alkuperäisen seuralaisensa tultua estyneeksi. Varoaikaa oli vain pari tuntia, mutta päätin että kyllä tämä saadaan toimimaan (minulla on taipumusta olla ennemmin mukavuudenhaluinen kuin spontaani). Olen todella iloinen että lähdin mukaan – kolmesta tanssiteoksesta koostunut teos vei meidät mukanaan, ja tämä useamman tunnin reissu toi meitä myös lähemmäksi toisiamme ystävinä. <3

Sunday Roast The Oratorissa

Parin vuoden koronakotoilun jälkeen olemme puhuneet myös poikaystävän kanssa siitä että olisi aika panostaa parisuhteeseen ja tehdä enemmän juttuja yhdessä kodin ulkopuolella. Niinpä tässä eräänä sunnuntaina lähdimme nauttimaan yhdessä sunnuntaipaistia. Lisukkeet jättivät tällä kertaa toivomiseen varaan, mutta jälkiruokana syömäni creme bruleen sukulainen burnt cream with boozy prunes lunasti potin.

Teatteriversio Cluedo-lautapelistä

Kun tapasimme poikaystäväni kanssa liki kuusi vuotta sitten, hän tutustutti minut hänen perheensä suosikkilautapeliin, Cluedoon. Niinpä meidän oli pakko mennä katsomaan mistä on kyse kun huomasimme että Cambridge Arts Theatressa esitettiin viikon ajan Cluedo-näytelmää. Näytelmä ei ollut interaktiivinen siinä mielessä että katsojat olisivat osallistuneet murhan ratkaisuun, vaan näytelmä kertoi illalliskutsuista, jotka eivät sujuneet niin kuin piti – hyvin samaan tapaan 80-luvun Clue-elokuvan kanssa. Teatterin näyttelijät vetivät roolinsa hyvin, ja kokemus oli hauska!

Baskiruokaa ja yökyläilyä

Tänä viikonloppuna teimme yön yli retken Lontooseen sinne muuttaneen ystäväni ja hänen kumppaninsa luokse. Oli ihana nähdä tätä ystävääni pitkästä aikaa, mutta myös päästä syömään ”vähän paremmin”. Fine dining on loistanut poissa olollaan elämästämme Briteissä asumisen aikana (suureksi osaksi koronan johdosta, mutta myös tarjonnasta riippuen), ja viime vuoden fine dining-kertamme olivat pitkälti Suomi-lomien aikana. Donostia tarjosi helpotusta tähän kutinaan, eikä hintakaan kirpaissut liikaa. Jaettavat annokset sopivat myös erinomaisesti ajanviettoon ystävien kanssa syömiseen. Tätä pitää ruveta tekemään useammin. Ilta oli niin keskusteluntäyteinen etten ottanut yhtäkään kuvaa, vaan ainoa kuva tuolta reissulla on kotimatkan macaron-ostokseni St Pancrasin aseman Laduree-myymälästä.

Jatkukoon kevät tähän malliin. <3

Tällä viikolla kokattua: tomaatti-linssimuhennos.

Seuraa blogia:

Facebook / Instagram Bloglovin

hyvinvointi ruoka-ja-juoma ystavat-ja-perhe parisuhde
Kommentit (2)
  1. Onko tämä blogi lopetettu? 😢

  2. Ihanaa, kun voi puhua jo menoista, saa mennä ja tulla vapaammin kuin aikoihin!
    Mukavalta kuulostaa sinun menosi, ja macaronsit näyttivät ihanilta, olen niiden suuri fani. Ovat kauniita ja herkullisia 🙂

    Minna

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *