Suurherkku raejuustolaatikko
Pääsin juuri nauttimaan poikaystäväni tekemää lounasta. On se kiva tulla jumpasta kotiin niin että ruoanlaitto on juuri siinä vaiheessa että suihkussa ehtii käymään ja sitten pääsee syömään. 🙂 Raejuustolaatikosta on kehkeytynyt hänen bravuurinsa. Aina se on todella maukasta!
RAEJUUSTOLAATIKKO
400 g jauhelihaa
1 liemikuutio
1 pkt pekonia
200 g raejuustoa
1 sipuli
1 kananmuna
2 dl kermaa
Pieni pala sinihomejuustoa
1 pkt halloumia
Juustoraastetta pinnalle (emmental)
Paista jauheliha, pekoni ja sipuli, murskaa liemikuutio sekaan. Sekoita joukkoon raejuusto, pilkottu sinihomejuusto ja halloumi, ja lisää seos uunivuokaan. Vatkaa kerma ja kananmuna sekaisin, kaada vuokaan ja kuorruta juustoraasteella. Paista uunissa 200˚C asteessa noin puoli tuntia, kunnes juusto on saanut väriä. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua jos suinkin maltat. (Yleensä tuoksut ovat tässä kohta niin herkulliset että me emme malta :P)
Lisäksi tuli syötyä tällä kertaa salaattia.
Resepti on alunperin karppaus.infosta, mutta se elää vähän joka kerta. Jauhelihaa meillä on aina tuplat.
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[’GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);
ga(’create’, ’UA-66125539-1’, ’auto’);
ga(’send’, ’pageview’);