Intialaisessa ravintolassa

Kävimme tänään syömässä lounasta intialaisessa ravintolassa, Delhi Darbarissa.  Ravintolassa riittää yleensä hyvin asiakkaita, ja se onkin niittänyt mainetta, sillä City-lehti valitsi kyseisen ravintolan Turun parhaaksi etniseksi ravintolaksi vuonna 2011.

Delhi Darbar on ruokalistaltaan positiivisella tavalla poikkeava, sillä tarjolla on myös salaattiannoksia. Tällä kertaa tilasin seekh kebab-salaatin. Intialaisten ravintoloiden annoksen ovat usein vähän turhan pieniä, tai eivät ihan riitä saamaan ainakaan minua täysin kylläisiksi, jos jättää riisin ja naan-leivän syömättä. Niinpä tilasin tällä kertaa varuiksi myös alkuruoan, afganian chicken kebabin.

0303delhi1

0303delhi2

Afganian chicken kebab oli oikein maukas. Annoksessa erottui kivasti tuore korianteri, sekä kastikkeessa ollut minttu Seekh kebab-salaatti sisälsi lampaan jauhelihasta tehtyä kebabia, perussalaattia, kypsennettyjä kasviksia ja samaa minttu-jogurttikastiketta kuin alkuruokakin. Lampaanliha oli maustettu oikein hyvin – mausteita riitti ja tulisuus oli sopivasti niin ettei se peittänyt muita makuja. Kypsennetyt kasvikset olivat myös erityisen hyviä. Alkupala maksoi 6 € ja salaatti 9,50 € – ei paha. Salaattikin oli sen verran runsas, että olisin voinut selvitä silläkin. Mutta syöminen on kivaa. 😉

Ei ollut eka kerta tässä paikassa, ja käydään kyllä jatkossakin. 🙂

Ravintolassa on myös panostettu sisustukseen.0303delhi3

Kommentointi suljettu väliaikaisesti.