Blogin hakemistot päivittyvät – matkustamisaiheiset kirjoitukset koottuna

Kirjoitin aiemmin tällä viikolla täällä blogissa Idiootit ympärilläni-kirjasta, jossa erilaisia persoonallisuustyyppejä jaotellaan neljään eri värikategoriaan luonteen perusteella. Kerroin siinä omasta analyyttisyydestäni, loogisuudestani ja tarkkuudestani, ja jos luitte esimerkitapaukset, ette varmaan yhtään ihmettele miten minua tuskastuttaa ettei blogin vanhempia kirjoituksia meinaa löytää muita kuin tuurilla. Pilkettä-blogi on ollut pystyssä jo vuodesta 2013 ja vuosien varrella tänne on tullut monia ikääkin kestäviä kirjoituksia – eli sellaisia, jotka ovat ajankohtaisia vielä parin vuoden päästäkin.

Tällaisia ikää kestäviä kirjoituksia ovat etenkin reseptipostaukset, joita blogissa onkin paljon. Loinkin alkuvuodesta blogiin kokonaan uuden reseptihakemiston, josta vuosien varrella blogiin kertyneet reseptit löytyvät kategorioittain (esim. aamiainen, kala- ja kasvisruoat, jälkiruoat, jne.) ja aakkosjärjestyksessä. Se oli melkoinen urakka, mutta ai että olin tyytyväinen kun sain sen valmiiksi.

Matkustaminen-hakemisto kahtena versiona: aikajärjestyksessä ja maanosittain
Reseptihakemiston lisäksi seuraavana oli vuorossa matkustaminen-hakemisto. Se tuotti minulle hetkellistä päänvaivaa, sillä en heti osannut päättää kumpi olisi parempi tapa järjestää hakemisto: uusimmasta reissusta vanhimpaan vai ihan vaan maanosittain ja maittain. Järjestyksestä pitävänä tulin siihen että molempi parempi, eli tässä teille nyt blogin uudet matkustamishakemistot:

Matkustaminen maanosittain

Matkustaminen aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan

Tässä vielä kuvaohjeet miten löydät matkustaminen-hakemistot mobiililaitteella tai tietokoneen selaimella:

Näin löydät matkustaminen-hakemistot puhelimella tai tabletilla
Näin löydät Matkustaminen-hakemistot tietokoneen selaimella

 

Olkaapa hyvät! Toivottavasti mahdollisimman moni löytää täältä vinkkejä omalle reissulleen. 🙂

hyvinvointi onnellisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *