Kermainen kanakastike dijonilla ja timjamilla
Helppoa ja hyvää ruokaa niin arkeen kuin viikonloppuun. 🙂
KERMAINEN KANAKASTIKE DIJONILLA JA TIMJAMILLA
500 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
1 prk (150-200g) creme fraichea
1,5 rkl kanafondia
3 rkl dijon-sinappia
1 rkl kuivattua timjamia
Mustapippuria
Oliiviöljyä paistamiseen
Paista kanasuikaleet öljyssä pannulla. Lisää sekaan hienonnettu valkosipuli ja sipuli. Kun sipulitkin alkavat olla sopivan pehmeitä, lisää fondi, sinappi ja muut mausteet. Sekoittele hyvin joukkoon, jotta mausteet leviävät kaikkialle. Lisää creme fraiche, anna muhia hetken aikaa ja tarkista maku. Tarjoa haluamasi kasvislisukkeen (esim. salaatti tai keitetty parsakaali) kanssa.
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.