Kesävaatteet himottavat – mutta kun ostolakko

Minua revitään kahtaalle. Kun hain vuoden vaihteessa työpaikkoja ulkomailta, rupesin vähitellen havahtumaan siihen kuinka paljon tavaraa minulla oikeasti onkaan. Miten ikinä saan kaiken muutettua tai pääsen turhasta eroon jollain järkevällä tavalla? Vaatemäärää katsoessani totesin etteivät kaikki niistä todellakaan pääse käyttöön tarpeeksi usein – kaikki eivät sittenkään ole ihan niin minun tyyliäni tai istu täydellisesti, ja palaan aina niiden tiettyjen suosikkivaatteiden pariin. Selviäisin oikeastan hyvin pienellä vaatemäärällä, mutta jotenkin niitä on vaan kertynyt. Toisaalta, vaatekaapissani on vaatteita yli 10 vuoden ajalta (pisteet siitä että ne ovat kestäneet vuosia tyylillisesti/laadullisesti), joten ihmekös tuo että niitä on muutama. En ole koskaan ollut mikään muodin airut, mutta ainakin oma tyylini on muokkautunut ja selkiytynyt vuosien varrella (enkä ehkä ihan haluaisi näyttää enää samalta kuin lukiossa –  ei sillä että siinä olisi jotain vikaa, mutta…). Vaikka monet vanhatkin vaatteet ovat edelleen käytössä, on uusiakin hankintoja pitänyt tehdä.

Minulla on niin paljon vaatteita, että päätin etten hankkisi mitään uusia ennen syksyllä tapahtuvaa muuttoa – jos ei ole ihan pakko. Mutta sitten tuli kesäkuu, helteet ja kesäpukeutuminen. Himoitsen tällä hetkellä aivan hirveästi kamelin/beigen/cashewn värisiä chinoja tai 7/8-pituisia housuja – mieluiten vieläpä kaksia, toiset voisivat olla väljät culottet, ja toiset tyköistuvammat. Lisäksi Balmuirin outlet-myynti sai sormeni syyhyämään silkkineuleen ja -topin hankintaan, ja Puran pellavasta tehty kietaisumekko löytyisi ihanassa sinisessä sävyssä.

Olin pistänyt sopivia tuotteita jo nettikaupan ostoskoriin, kunnes sain vedettyä henkeä ja muistutettua itseäni päätöksestä. Joo – ne olisivat aivan täydellisiä lisiä vaatekaappiini ja sopisivat monien nykyisten vaatteiden kanssa yhteen, mutta pärjäisinkö kuitenkin nykyisellä vaatevarastolla? No pärjään, liiankin hyvin. Mutta kun ne ovat nyt niin hyvässä alennuksessa enkä tiedä saako vastaavia tuolla hinnalla enää ikinä? Hyviä alennuksia tulee aina.

Hammasta purren jätin silkkitopit ja beiget kesähousut ostamatta ja kävin hakemassa kellarista kesävaatelaatikon. Sieltä löytyi muun muassa viime kesänä ostettu musta pellavamekko (kuvissa), kahdet lyhyet shortsit ja kahdet nilkat paljastavat kesähousut. Ei auta kuin pitää pää kylmänä kun ostohimo meinaa iskeä.

Kirjoituksen kuvat ovat viime kesäiseltä Santorinin matkalta.

Seuraa blogia:

Facebook / Instagram Bloglovin

muoti paivan-tyyli ajattelin-tanaan ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *