Kevään suosikki TV-sarjat

Syksyllä avauduin täällä blogissa siitä, kuinka saan katsoa suosikki TV-sarjojani yksin, sillä ne eivät kelpaa poikaystäväni katselulistalle. Vinkki taisi mennä perille ja asian suhteen on sittemmin tapahtunut edistystä: olemme nyt katsoneet Game of Thronesit alusta loppuun ja Greyn anatomiassa on käynnissä kuudes kausi. 😀 Newsroom ja Downton Abbey ovat tosin vielä paitsiossa, mutta ehkä nekin pääsevät tässä jossain kohdassa vielä työn alle… Ainakin Newsroom olisi mielestäni niin must poikaystävälle – tyyppi kun tykkää älykkäästä ja sarkastisesta huumorista. Edellinen yritys tyssääntyi kahteen jaksoon kun väsy taisi painaa sen verran ettei keskittymiskyky riittänyt nopean dialogin seuraamiseen.

Tällä hetkellä me tai minä katsomme seuraavia sarjoja:

Dynasty-Netflix-1-810x456

Dynastia

Netflix Originals-sarja, joka kertoo valtasuvusta, joka luotsaa yritystään ja taistelee vaihtelevien perhedraamojen ja skandaalien kanssa. Mukana on myös hienoja taloja ja tyylikkäitä vaatteita – oiva sarja aikuistuneille Gossip Girlin katsojille siis. 😉

GREYSANATOMY_Y13_AdArt_Horz1-1280x800

Greyn anatomia

Katsoin tätä itse uskollisesti kaikkien alkukausien ajan, mutta vuoden 2010 jälkeen keskittymiseni herpaantui – tuli opiskelijaelämä enkä ollut kotona oikeaan aikaan katsomassa uusia kausia, enkä omistanut nauhottavaa digiboksiaan (oi kuinka hassulta tuo aika ennen netin suoratoistopalveluita kuulostaakaan!). Nyt sarjan 13 kautta löytyy Viaplaysta, joten kahlaamme niitä läpi. Olemme juuri pääsemässä viidenteen kauteen. Viidennen kauden loppu on minusta yksi sarjan heikoimmista pätkistä, mutta kyllä se siitä taas helpottaa jos sen yli pääsee. Ei siis kannata luovuttaa siinä kohdassa. 😉 Ja kaikisa ennakkoluuloista huolimatta katson tätä siis poikaystävän kanssa yhdessä – oikein sopivaa nollailua arki-iltoihin. 😉 Nyt edessämme on kuitenkin kriisi: Greyn anatomia lähtee Viaplaylta 14.4. :O

scandal-season-7-premiere-air-date-time-abc-olivia-pope

Scandal

Vahva, mutta samalla herkkä naispääosa. Scandalia on itse asiassa aika hassu katsoa samaan aikaan Greyn anatomian kanssa, sillä sarjoilla on sama tuottaja ja Scandalissa on useampi Greyn anatomiasta tuttu näyttelijä. Rupesin katsomaan tätä yksin, mutta olen huomaavinani tämän kanssa vähän samanlaista ilmiötä kuin Royalsin: poikaystävä on alkanut käydä uteliaaksi sarjasta ja kyselee mitä siinä milloinkin tapahtuu. Hän ei kuitenkaan ole vielä ruvennut katsomaan sitä itse. Scandal saa ison plussan siitä että sitäkin on Viaplayssa katsottavissa seitsemän kautta! Inhoan kuinka Dynastian ja The Catchin kanssa joutuu aina odottamaan uutta jaksoa.

Olemme yleensä katsoneet rinnakkain kahta sarjaa: yhtä vakavampaa ja toista kevyempää, mutta Game of Thronesin päätyttyä jäljelle on jäänyt pelkästään Greyn anatomia. 😀 Kyllähän sekin tietty toimii, mutta esimerkiksi Rooma voisi olla hyvä pari Greyn anatomialle. Se voisi tosin olla hassua, sillä Rooman pääosanäyttelijä on keskeisessä roolissa myös Greyn Anatomiassa. 😛 Myös Scandalia ja Greyn anatomiaa on todella hassua katsoa samaan aikaan, sillä niissä on useampia samoja näyttelijöitä – onhan niissä sama tuottajakin.

Hylättyjä ja laskusuhtanteessa olevia TV-sarjoja

Billions-III-e1521613273792

Billions

Hyviä näyttelijöitä sisältävä bisnes- ja rikossarja. Alkuun sarja oli kiinnostava ja mukaansa vetävä, mutta nyt kakkoskaudesta olisi jäljellä enää muutama osa, mutta en vaan ole saanut katsottua tätä loppuun – en sitten millään. Homma on vain toistanut itseään koko kakkoskauden. Poikaystävä sai katsottua tämän loppuun omin päin, mutta minua ei vaan yksinkertaisesti jaksa enää kiinnostaa mitä parissa vikassa osassa voi tapahtua. Ei varmaan mitään uutta tai erilaista.

lie to me

Lie to Me

Äitini opasti minut jollain visiitillä tämän dekkari-/jännärisarjan pariin, jossa selvitetään rikoksia tulkitsemalla puhuvatko ihmiset totta vai valehtelevatko he. Ekat pari kautta menivät ihan mukavasti, mutta sitten homma rupesi toistamaan vähän itseään. Löytyy joka tapauksessa Netflixistä.

Kesää kohti mentäessä

Frendit

Frendit TAI Sinkkuelämää

Aion ottaa jomman kumman näistä vanhoista, jo useampaan kertaan läpikahlatuista sarjoista uudelleen katseluun nyt kun Dynastiakin vetelee viimeisiään ja Scandalissa on liikaa draamaa – tarvin jotain kevyttä ja helppoa katseltavaa itselleni. Poikaystävä on jo julistanut ettei siedä Frendejä, ja Sinkkuelämää en ajatellut edes yrittää tuputtaa. Olkoon ne siis minun sarjojani.

fb1024_solsidan

Solsidan

Ruotsalainen komediasarja, jossa ei myötähäpeää säästellä! Se on oikeasti hauska ja sopii nimenomaan paikoitellen raskasta arkea keventämään, mutta bonusta se saa vielä ruotsinkielestä. Salainen tavoitteeni on pienentää tämän avulla poikaystävän ruotsikammoa. 😉

Mitä olet itse tykännyt näistä sarjoista ja mitä sinun TV:ssäsi pyörii tällä hetkellä?

 Lisää kotiin ja asumiseen liittyviä kirjoituksia:

Remonttikuulumisia ja sisustuksen yksityiskohtia
Putkiremontti koettelee hermoja
10 neliötä per eliö – ja elämä hymyilee
Pakastimen tyhjennys – vinkit mitä kokata resepteineen
Koska kannattaa muuttaa yhteen?
Kun ruokabloggaaja muuttaa – sisältää tärkeän varoituksen
Yhteinen tili poikaystävän kanssa – kannattaako?
Vuosi omassa kodissa – ensiasunto ASP-lainalla
Miksi kotona on vaikea nukkua?
Kurkkaus kotiin – kaksio Eskilstunassa
Kurkkaus kotiin – yksiö 20-luvun kivitalossa
Ihastuttava Turun Martti

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *