Lokakuussa tapahtunutta

Lokakuussa on ollut KIIRE. Niin oli kyllä syyskuussakin, kuten kerroin edellisessä Viime aikoina tapahtunutta-kirjoituksessani. Elämä on pysynyt raiteillaan yllättävän hienosti kiireestä huolimatta, kiitos viime aikaisen ruokasuunnittelumme (niin kutsuttu food prep tai meal prep). Tästä aiheesta minulta onkin toivottu materiaalia ja aion kirjoittaa siitä heti marraskuun aluksi. 😉 Blogi on kuitenkin saanut odottaa hetkeä, että saisin panostettua sisältöön tarpeeksi. Sen siitä saa kun asettaa itse itselleen laatukriteereitä sun muita tavoitteita. 😛 Tässä kuitenkin joitain highlighteja, jotka ovat pitäneet minut valitettavasti poissa koneen äärestä.

Nopea tonnikalamakaronilaatikko pelastaa arjen

Ystävät ja sukulaiset
Olen tämän kuun aikana käynyt niin Helsingissä moikkaamassa lukiotyttöjäni, kuin äitiäni ja siskoanikin, joiden lisäksi isäni on vuorostaan kyläillyt Turussa. Kuten myös Ruotsiin muuttanut kaverinikin. Viikonloput ovat yleensä sellaista aikaa että urakoin  useamman blogipostauksen valmiiksi seuraavaa viikkoa varten, mutta nyt olen priorisoinut niitä ihmisiä, jotka ovat kerrankin läsnä. 😉

Kävimme äidin ja siskon kanssa Ruplan brunssilla

Työt
Väitöskirjatutkimukseni on loppuvaiheessa, mutta haluan kuitenkin saada vielä hieman lisäaikaa tutkimusprojektini viimeistelyyn. Yliopistossa tehtävä tutkimus on siitä hassua, että palkka tulee harvoin yliopistolta – yleensä se tulee joko pomosi tai sinun itsesi saamasta apurahasta. Olen lokakuun aikana lähettänyt neljä eri apurahahakemusta ja kaikilla niillä on aina hieman omat hakemuskriteerinsä, joten tutkimussuunnitelmaa ja muita papereita saa aina muokata ennen kuin niitä lähettää seuraavan kanssa. Hakemusten lisäksi itse tutkimuksen pitäisi edistyä, ja niinpä niiden kirjoittelu jääkin usein arki-iltoihin ja viikonloppuihin.
Nauvo ja sienestys
Kävimme työporukan kanssa päiväretkellä Nauvossa ja oli ihanaa päästä pitkästä aikaa metsään tarpomaan! Tuliaisiksi tuli kaksi muovikassillista sieniä, ja niiden kanssa puuhastellessa menikin sitten useampi ilta. Hauskaa oli, ja minä vältyin jopa punkeiltakin (toisin kuin monet kollegani – eikö nyt pitäisi olla jo liian kylmä punkeille?!).

Koti kuntoon
Asuntoni putkiremontti valmistui elokuussa ja poikaystäväni muutti asuntooni syyskuun alussa. Suurin osa tavaroista löysi paikkansa heti, mutta joitain juttuja on laiteltu paikalle pikkuhiljaa. NYT alkaa vihdoin vaikuttaa siltä että kaikki on löytänyt oman paikkansa. 🙂 Ehkäpä kodista tulee piakkoin kuvia tänne blogiinkin – pieni se on, mutta ihan eka omistusasuntoni. 😉

Lue myös:

30 kysymystä ja vastausta minusta

Mitä TV-sarjoja katson tänä syksynä

Lääketieteen opiskelijat huuhaata vastaan

hyvinvointi ihmissuhteet perhe tyohyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *