Marinan salsabileet ja loistava kanacaesar

Kerroin alkukesästä että olin saanut miehen houkuteltua kokeilemaan kanssani parisalsaa. Kerta ei jäänyt ainoaksi, ja homma on muuttunut kerta kerralta hauskemmaksi kun askeliin alkaa tottua. Mies rupeaa jo viemään rohkeammin, ja minäkin rupean olemaan vastaanottavaisempi seuraamaan. 😀 Salsakoululla on alusta asti vinkkailtu kesän salsatapahtumista. Turun Grill It! Marinan terassilla on nimittäin aina kesätorstaisin salsabileet. Ensimmäisellä kerralla asia tuli ohitettua ehkä enemmän olan kohautuksella, mutta mitä useampi salsatunti oli takana, sitä enemmän rupesi heräämään uteliaisuutta niitä paljon puhuttuja ”salsabileitä” kohtaan.

Torstai-ilta (tai yö) ei töissäkäyvälle koiranomistajalle se helpoin vaihtoehto lähteä viihteelle, mutta viime viikon kesälomani tarjosi tilaisuuden lähteä katsomaan mikä meininki Marinassa on. Mietin pitkään lähtisimmekö jo torstaina mökille, mutta kyllä se salsa vei voiton. Olimme ensiksi salsatunnilla, ja saavuimme sieltä Marinaan hieman ennen kymmentä. Tanssitunnin jäljiltä nälkä oli päässyt heräämään. Marinan terassilla on onneksi myös oma ruokalistansa. Tilasimme kumpikin caesarsalaatin kanalla, minä gluteenittomana. Salaattiannokset olivat s u u r e t. Ei todellakaan tarvinut pohtia tulisiko tästä annoksesta kylläiseksi. Kanaa oli reilusti, kuten myös parmesaania, joka oli kivan reiluina lastuina. Chorizomuru oli kiva lisä, kastike oli hyvää ja salaattia runsaasti. Kana oli pysynyt mehevänä ja kaikki maistui hyvältä. Marinan salaatti voittaa Bremerin salaatit hinta-laatusuhteeltaan kyllä 6-0, sori Bremer! Haluan että pääruokani riittää täyttämään vatsan (jos kyseessä ei ole fine dining-paikka, jossa oletusarvoisesti syödään useampi ruokalaji). Marina todella onnistui tässä, eikä laatu siitä kärsinyt.

2008marinacaesar.jpg

Torstaina oli sattumoisin myös taiteiden yö, joten porukkaa saattoi olla liikkeellä tavanomaista enemmän. Bileisiin saapunut salsaopettajammekin sanoi että meininki oli aika erilaista kuin yleensä. Tanssilattialla riitti porukkaa, mutta ilmeisesti uskallus vaikutti silti ”normaali-iltaa” vähäisemmältä. Alkoholinmyyntikin taisi olla tavanomaista korkeammalla, tanssikansa kun tulee lähinnä tanssimaan, ei juomaan.

Grill it! Marina
Linnankatu 32, Turku

Lisää Turun seudun salsatapahtumista löytää tietoa Bailes Cubanos-yhdistyksen sivuilta. (Pari-)salsa on ehdottomasti kokeilun arvoinen harrastus! 🙂 Meillä salsatuntien kesäkaudella on tänään viimeinen kerta! Harrastus tulee kyllä jatkumaan, mutta superkiva ja kannustava opettajamme ei syksyllä valitettavasti opeta parisalsaa, nyyh! Noh, toivottavasti muut opettajat ovat yhtä kivoja. 😉

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[’GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(’create’, ’UA-66125539-1’, ’auto’);
ga(’send’, ’pageview’);

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *