Onko reilua kirjoittaa parisuhteesta blogissa?

Mietin välillä minkälaisen kuvan kirjoitukseni antavat poikaystävästäni ja suhteestamme. Kirjoitusten pääpaino on jossain aivan muualla kuin hänessä tai meissä, mutta kun kirjoitan ja kerron omasta näkövinkkelistäni, tulee vilahtelee poikaystävä ja parisuhteeseen liittyvät asiat väkisinkin kirjoituksissa. Viime aikoina olen kertonut muun muassa siitä kuinka tapasimme ja kirjoittanut raha-asioista parisuhteessa. Tuntuu että kirjoitukset eivät tee niille oikeutta, sillä asia on itselleni niin henkilökohtainen, hieno ja tärkeä. Ajatus siitä että joku saisi siitä ”väärän kuvan” on epämiellyttävä.

bollinger2Blogini tarkoitus ei kuitenkaan ole missään kohdassa ollut tai tule olemaan kuvata poikaystävääni ja parisuhdettamme. Pilkettä-blogi kertoo minun elämästäni – yleensä kivoista asioista ja sellaisista, jotka tuovat siihen iloa, mutta välillä haasteitakin. Yllätys yllätys, parisuhde on aika merkittävä osa sitä kaikkea, ja siten se tuleekin luonnostaan välillä esiin. Blogikirjoituksiin heijastuu pieni osa parisuhdettamme minun elämäni kautta – ei missään nimessä kaikki, mutta minulle on tärkeä voida kirjoittaa itselleni ajankohtaisista asioista vapaasti. Siitä nykyinen linja on muodostunut.

Sillä ei loppujen lopuksi ole juuri väliä mitä vieraat ajattelevat minusta, hänestä tai meistä, mutta tunnistaako hän itsensä näistä blogiin päätyneistä paloista, ja tunnistavatko hänen ystävänsä ja perheensä hänet kirjoituksista? Minullekin on tärkeää, että kirjoitukset vastaavat totuutta, vaikka palat ovatkin valikoituja.

minä-ja-koira

Poikaystäväni ymmärtää blogini ja millä periaatteella sen aiheet valikoituvat. Hän on todella kannustava ja avulias, mikä on ihanaa. Hänelle on ok että kirjoituksissa puhutaan välillä meidän elämästämme, mutta kuvissa hän ei halua näkyä. Eikä hänen minun puolestani tarvitsekaan, minunhan blogini tämä on ja itsekin pidin kasvoni piilossa ensimmäiset kolme vuotta – kunnes blogini siirtyi Kauneus & Terveys-sivustolle. Koen kohteliaaksi näyttää jotkut kirjoitukset poikaystävälle ennen julkaisemista, mutta kertaakaan ei ole tullut vastaan sellaista mitä hän ei haluaisi minun mainitsevan tai mitä pitäisi muuttaa. Kirjoitusvirheistä hän toki huomauttaa, ja niitä tulee korjailtua. 😀

Näin mennään siis jatkossakin. 😉

Edellinen kirjoitukseni: Parhaat gluteenittomat lettujauhot

virtasalmen-viljatuote-lettujauhot

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *