Ziaja Goat’s Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF 20

Suomen kesä on taas ollut arvaamaton mitä säihin tulee, mutta nyt niitä lämpimämpiäkin päiviä on alkanut vihdoinkin olla. Koiran kanssa ulkona vierähtää välillä yllättävän pitkiä pätkiä kun keli on niin kiva ettei tee mieli palata sisälle. Mikäs siinä musiikkia kuunnellessa ja mielen levätessä, mutta siinä missä muu kroppa on suojattu vaatteilla, ovat kasvot jatkuvasti auringon armoilla. Onneksi löysin Ziaja Goat’s Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF 20-päivävoiteen.

2806juhannus32806juhannus8Kesä päivinä tulee oltua paljon ulkona – mikä olisikaan parempaa kuin jäätelö auringossa? (Kuvat viime kesältä Hangosta)

Kärsin kuluneena keväänä niin paljon iho-ongelmista, että en halua ottaa turhia riskejä tai ärsyttää herkkää hipiääni yhtään enempää. Myöskään kortisonivoiteiden käytöstä ei ole pitkää aikaa, ja se tunnetusti herkistää ihoa myös auringolle, joten parempi suhtautua suojautumiseen vakavasti. Niinpä Ziaja Goat’s Milk Concentrated Moisturising Day Cream-päivävoide, joka sisältää suojakertoimen SPF 20 onkin siis tämän kesän ehdoton pelastus.

Ziaja Goat’s Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF 20

Ziaja Goat’s Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF 20

Ziaja Goat’s Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF 20 -kosteusvoiteen koostumus tuntuu mukavan paksulta ja kosteuttavalta, mutta samalla se myös imeytyy yllättävänkin hyvin eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Kovin rasvoittuvalle iholle voide voi olla hieman turhankin paksu, mutta se selviää kokeilemalla. Minun herkälle, pintakuivalle sekaiholleni se sopi hyvin!

Ziaja Goat’s Milk Concentrated Moisturising Day Cream-päivävoide sopii myös hyvin meikin alle. Käytän vähän vaihdellen kevyttä meikkivoidetta tai Flown mineraalimeikkiä (joka on muuten kokeilemisen arvoinen etenkin näin kesäkeleillä!), ja kumpikin levittyvät nätisti Ziajan päivävoiteen päälle.

Löysin jo aiemmin Ziajan tuotteista tehokkaan vedenkestävään ripsariin toimivan silmämeikinpoistoaineen, ja kokemukset tästä merkistä ovat olleetkin kaikki positiivisia. Lisäksi Ziaja-merkin parhaisiin puoliin kuuluu myös sen edullinen hinta – kaikki tuotteet maksavat alle 20 €. Kukapa ei tykkäisi hyvästä hinta-laatusuhteesta?

Lista Ziajan jälleenmyyjistä löytyy maahantuojan nettisivuilta.

PS. Myös kollegani Ostolakossa-blogin Virve tykkäsi tästä Ziaja Goat’s Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF 20 -kosteusvoiteesta, hänen kirjoituksensa löytyy täältä.

Lisää samankaltaisia kirjoituksia:

Vedenkestävä ripsiväri pois ilman hankaamista – Ziaja
Itseruskettava – turvallinen rusketus vai terveysriski?
Hengittävä Flow mineraalimeikki sopii kesään
Flow kirkastaa ihon kevääksi

Edellinen kirjoitukseni: Ruoka- ja treenipäiväkirja kesäkuulta

raparperipullapuuroKesäkuussa tuli syötyä raparperipullapuuroa

 

Ruoka- ja treenipäiväkirja kesäkuulta

Törmään säännöllisesti keskusteluihin, joissa ihmiset ihmettelevät miten korvata leivät ja pastat gluteenittomalla ruokavaliolla ja mitä silloin voi ylipäätänsä syödä, sekä minkälainen ruokavalio olisi hyvä, jos sairastaa kilpirauhasen vajaatoimintaa. Olen itse päätynyt yritysten ja erehdysten kautta tähän nykyiseen ruokavaliooni, jossa keskityn erityisesti riittävään hiilihydraattien saantiin, monipuoliseen ruokavalioon ja järkevään ateriarytmiin. Parempi olo ruokavaliolla-kirjoituksessa kerron enemmän minkälaisia käänteitä ruokavaliooni on viime vuosina mahtunut ja minkä takia en enää olisi vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. Huhtikuun ruokapäiväkirjassa kerron myös enemmän miten huomion kilpirauhasen vajaatoiminnan ruokavaliossani, ja maaliskuun ruokapäiväkirjan lopussa kerroin mikä ruokavaliolleni on tyypillistä ja mikä poikkeuksellista.

minä-ja-koiraTälle koiralle ei voi olla lepertelemättä

Tämä kesäkuinen viikko meni mielestäni ruokavalion ja liikunnan osalta aika lailla tavalliseen tapaan itselleni, joskin sille sattui tällä kertaa hyvin erikoisia ruokayhdistelmiä – eräällä piknikillä meni raparperipullapuuroa, eli oikeastaan kaurapuuroa, ja Bollingerin samppanjaa. 😀 Söin kyllä puuron ja muut eväät ensin, ja sitten herkuttelin ja siemailin samppanjaa. Hassulta se silti kuulostaa. Iltapalaksi meni Gin & Tonic-mehujäätä (tämän resepti tulee blogiin myöhemmin tällä viikolla) ja riisikakkuja, en tiedä kuinka tavallista sekään nyt on. Lisäksi useampana päivänä meni ProPud-vanukas vaikka pyrinkin välttämään makeutusaineiden syömistä. Minussa asuu kuitenkin paatunut tarjoushaukka, ja cittarireissulla mukaan tarttui useampi purkki tuota ProPud Lemon Cheesecakea kun se oli vain euron purkki. Sääli vaan ettei se edes ole niin hyvää kuin suklaaversio… 😛 Tarjoushaukka mikä tarjoushaukka.

MAANANTAI:
Aamiainen: Kalkkunan rintafileen jämiä viikonlopulta, pieni avokado, tomaatti ja kahvia.
Lounas ruokalassa: Vasikkaragout, ratatouille-kasviksia, persiljaperunoita ja coleslawta, jälkiruoaksi kinuski-puolukkarahkaa ja kahvia.
Illallinen (treenin jälkeen): Ehrmannin vaniljanmakuinen proteiinivanukas, tyrnejä, Pirkan gluteenitonta marjamysliä ja gluteenittomia kaurahiutaleita, kaksi siivua Pirkan gluteenitonta kauranäkkäriä ja yksi riisikakku valkosipulituorejuustolla ja 17 % kermajuustolla.
Iltapala:

Liikunta: Puolen tunnin kotitreeni (työpäivä venyi sen verran etten ehtinyt salille)

vasikkaMurea lihapata maistuu aina 😉

TIISTAI:
Aamiainen: ProPud Lemon Cheesecake-vanukas, kaksi Pirkan gluteenitonta kauranäkkärisiivua 17 % kermajuustolla ja meetwurstilla ja kahvia.
Lounas ruokalassa: Broilerin filee, riisiä, uunipaprikoita, salaattia, salaattikastiketta, kaksi siivua gluteenitonta näkkileipää ja kahvi.
Välipala: 2 riisikakkua ja 2 siivua Pirkan gluteenitonta kauranäkkäriä 17 % kermajuustolla ja meetwurstilla, muutama kirsikka ja neljä kuivattua taatelia.
Illallinen (treenin jälkeen): Kalkkunan rintafileen jämät ja raparperipullapuuroa.

Liikunta: Parisalsa 90 minuuttia

ruokapäiväkirjaRuokalalounas voisi olla nätimpikin, mutta kyllä sillä taas jaksoi 😉

KESKIVIIKKO:

Aamiainen: Maitorahka mustikoilla ja iso pala Ossay Iraty-lampaanmaitojuustoa (vähän kuin ranskalainen versio manchegosta) ja kahvia.
Lounas ruokalassa: Broilerin filee vuohenjuustolla, kasvisriisiä, tomaattikastiketta, salaattia ja kahvi.
Välipala: Maustamaton Skyr siemensekoituksella ja pussillinen pakastemangokuutioita.
Illallinen: Iso annos raparperipullapuuroa ja kaksi siivua gluteenitonta saaristolaisleipää Rucola & Pesto-tuorejuustolla ja kinkulla.

Liikunta: Lepopäivä

raparperipullapuuroRaparperipullapuuro on yksi tämän hetken herkuistani

TORSTAI:
Aamiainen: Kolme siivua gluteenitonta saaristolaisleipää kaikilla herkuilla: rucola & pesto-tuorejuustoa, 17 % kermajuustoa, keittokinkkua, kalkkunametwurstia ja salaattia, lisäksi kahvia.
Lounas ruokalassa: Kalkkunaa mangokastikkeessa, riisiä, salaattia ja siemensalaatinkastiketta, jälkiruoaksi Dacapo (20 g) ja kahvi.
Välipala (ennen treeniä): Nektariini.
Illallinen (treenin jälkeen): Maitorahka banaanilla, kolme Pirjon Pakarin gluteenitonta kaurasämpylää (ihan sellaisenaan, hyviä!) ja kaksi Semperin gluteenitonta suklaacookieta. (Taas se poikaystävä sai minut syömään herkkuja… ks. Sokerikoukussa, minäkö?)
Iltapala: Porkkanoita.

Liikunta: Jalkasali 40 min, kyllä tuntui!

smith-kyykkySalilla oli jalkapäivä

PERJANTAI:
Aamiainen: Kaksi siivua gluteenitonta saaristolaisleipää rucola & pesto-tuorejuustoa, 17 % kermajuustoa, keittokinkkua, kalkkunametwurstia ja kurkkua, lisäksi kahvia.
Lounas ruokalassa: Thai Red Curry broileria kookoskastikkeessa, jasmiiniriisiä, kirkasta perunasalaattia ja vihersalaattia, jälkiruoaksi mansikkarahkaa ja kahvi.
Illallinen (treenin jälkeen): Raejuustoa ja ja suklaa-tattaripuuroa taateli-suolakaramellikastikkeella, banaanilla ja tyrneillä.
Iltapala: Kaksi riisikakkua rucola & pesto-tuorejuustolla, 17 % kermajuustolla ja kalkkunameetwurstilla ja porkkanoita.

Liikunta: Yläkorppasali 30 min ja pidempi iltakävely koiran ja poikaystävän kanssa.

lupiinitKesällä on ihana liikkua ulkona

LAUANTAI:
Aamiainen: ProPud Lemon Cheesecake-proteiinivanukas ja purkki luomukermaviiliä, valkoinen persikka (paraguayo) ja kahvia.
Lounas (treenin jälkeen): Raejuustoa ja ja riisiuunipuuroa.
Piknik: Raejuustoa, raparperipullapuuroa, pistaasigelatoa ja Bollinger-shamppanjaa.
Iltapala: Kolme riisikakkua rucola & pesto-tuorejuustolla ja 17 % kermajuustolla ja Gin & Tonic-mehujää (resepti tulee myöhemmin tällä viikolla!).

Liikunta: Shbam-tanssitunti 45 min.

bollingerPoikaystävän gradun ja koulutyön valmistumisen kunniaksi juotiin Bollinger Grande Annee 2005-samppanjaa

SUNNUNTAI:
Aamiainen: ProPud Lemon Cheesecake-proteiinivanukas ja purkki luomukermaviiliä, kaksi valkoista persikkaa ja kahvia.
Lounas: Routapaistia, dijon-sinappia, salaattia, kurkkua ja bataattia.
Illallinen (treenin jälkeen): Raejuustoa ja ja suklaa-tattaripuuroa taateli-suolakaramellikastikkeella, banaanilla ja tyrneillä.
Iltapala: Siivu routapaistia ja pari siivua Pirkan gluteenitonta näkkäriä tahinilla.

Liikunta: Ylä- ja keskikorppasali 40 min.

suklaa-tattaripuuroSuklaa-tattaripuuro taatelisuolakaramellikastikkeella

Miltäs kuulosti? Aika paljon puuroa, mutta mikä ettei. 😉

Edellinen kirjoitukseni: Miten tapasin poikaystäväni?