Päiväretki Naantaliin ja herkulliset gluteenittomat vohvelit

Viime vuonna kävimme kesälomalla Santorinilla, mutta tänä vuonna loma meni sattuneista syistä kotimaassa. Ensiksi vietin viikon Helsingissä, ja sitten mökkeilimme – ja viimeisellä lomaviikolla otin pehmeän laskun tulevaan arkeen lomailemalla ihan Turussa. Viimeisen lomaviikon ohjelmaan kuului myös päiväretki Naantaliin.

Retkipäivämme oli kaunis ja aurinkoinen, ja päädyimme enimmäkseen kävelemään ympäri Naantalin vanhaakaupunkia ja ihailemaan söpöjä puutaloja. Lisäksi otimme paljon valokuvia, mikä on ollut aika lailla teema kesäretkillämme. Poikaystäväni osti keväällä itselleen Sonyn järkkärin (minun pikku-Olympuksellani hän otti kyllä kuvia pyydettäessä, mutta ei juuri oma-aloitteisesti) ja hän on ollut varsin innokas käyttämään sitä pitkin kesää – niinpä minustakin on ollut blogissa viime aikoina poikkeuksen paljon kuvia. 😉päiväretki naantaliin

Päiväretki Naantaliin – nauti gluteenittomat vohvelit Amandiksessa

Mainitsemisen arvoinen vinkki Naantaliin on vierasvenesatamassa oleva kahvila Amandis, josta saa gluteenittomia vohveleita – tai oikeastaan vielä parempaa: kaikki heidän vohvelinsa ovat gluteenittomia. Listalta löytyy sekä suolaisia että makeita vohveleita, mutta koska olimme syöneet lounasta jo muualla, söimme täällä vain jälkkärin. Skagenilla tai serranokinkulla höystetyt vohvelit olisivat kyllä kuulostaneet maukkaalta lounaalta! Makeista vohveleista oli tarjolla Nutella, marja- ja omena-täytteistä vohvelia, mutta menimme kumpikin marjavohvelilla. Amandiksen gluteenittomat vohvelit veivät kyllä kielen mennessään! Poikaystävä kysyi tälläkin viikolla että käytäisiinkö Naantalissa vohveleilla, mutta olin itse liian tylsä emmekä muka ehtineet nähdäkseni. 😛 Täytyy kyllä sanoa että minäkin haluan syödä siellä vielä toisetkin vohvelit tänä kesänä, joten ehkäpä tässä elokuussa teemme sinne vielä retken jonkun työpäivän jälkeen tai viikonloppuna. 😉 Lämmin suositus jos ohjelmassasi on päiväretki Naantaliin!

Itse bongasin vinkin Amandiksesta alunperin Iidan matkassa-blogin Gluteenittomat vohvelikahvilat-postauksesta, ja Häämatka Portsaan-blogista löytyy postaus, jossa on muita menovinkkejä Naantaliin.

Lue myös: Gluteenittomat ravintolavinkit Turkuun

Seuraa blogia:

Facebook / Instagram Bloglovin

hyvinvointi ruoka-ja-juoma ravintolat matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *