Runebergintorttu viljattomasti kahdella tapaa

Helmikuun alkuun mahtuu tänä vuonna monen monta herkkupäivää – Runebergin päivä, laskiainen ja sitten vielä ystävänpäiväkin. Viljattomille runebergintortuille olen kehittänyt kaksi eri torttuvaihtoehtoa – LCHF- ja paleoversion, ja vieläpä kolmantena jokerina vadelma-frangipanetortun, jossa on ne runebergintortun tärkeimmät maut – vadelma ja karvasmanteli (tai rommi). Paras kuorrute tortulle on kyllä vadelmachiahillo. 😉 Niinpä uusia reseptejä ei tarvinnut tänä vuonna kehittää, mutta tässä linkit vanhoihin resepteihin torttua kaipaaville:

0202runeberg-lchf.jpg

Runebergintorttu LCHF (LCHF)

Sisältää mm. mantelijauhoa, hasselpähkinärouhetta, kookosjauhoa, kermaa, kuorrutteena tuorejuustoa ja vadelmachiahilloa tai vähäsokerista vadelmahilloa.
0202runeberg-paleo.jpg

Runebergintorttu (PALEO)

Sisältää mm. kookosjauhoa ja hasselpähkinärouhetta, kuorrutukseen on käytetty kookosmannaa (creamed coconut) ja vadelmachiahilloa!


0202runeberg-piirakka.jpg

Vadelma-frangipanetorttu

Mantelinen herkkupiirakka, joka maustetaan karvasmanteli- tai rommiaromilla.PS. Täältä löytyy sitten vuorostaan kolme vaihtoehtoa laskiaispullaksi. 😉

Kommentointi suljettu väliaikaisesti.