Täydelliset urheilurintaliivit

Olen rakastunut! Kävin Puerto Ricon lomallamme koluamassa paikallisen Victoria’s Secretin myymälän hepeneitä silmällä pitäen, mutta löysin samalla heidän sporttiosastonsa – ja löysin sieltä täydelliset urheilurintaliivit.

victorias-secret-urheilurintaliivitNiiden teho ei perustu tissien litistämiseen, vaan niissä on kaarituet muotoa ja tukea tuomassa. Ne on kuitenkin saumattoman kankaan sisällä hyvin pehmustettuna, joten ne ovat myös älyttömän mukavat eivätkä hierrä mistään. Tukea riittää rankempaankin urheilusuoritukseen ja olkaimet ovat leveät ja tukevat, eivät paina olkapäitä eivätkä tipu. Hintaa näillä ihanuuksilla oli (Puerto Ricossa) noin 36 dollaria, eli vähän vähemmän euroissa.
Voi miksi Suomen Victoria’s Secreteistä (löytyy esim. Viking Gracelta ja Helsinki-Vantaalta) ei saa kuin pikkuhousuja, tuoksuja ja muuta pikkusälää? Tahtoo rintsikoita! Tällä hetkellä niitä voi kuitenkin tilata Victoria’s Secretin nettisivuilta, kuvan malli on tämä.

victorias-secret-suomiPS. Tammikuu osoittautui mitä loistavimmaksi ajankohdaksi shoppailla Puerto Ricossa – kaikkialla on ale ja kaikki on alessa. Yhden alerekin sijaan monesta kaupasta löytyi yksi rekki uutuuksia, koko muu kauppa oli alessa. Lisää Puerto Rico-juttuja löytyy Matkustaminen-hakemistosta. 😉

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *