3 x TV-sarja, jonka katsominen jäi kesken

Tiedättekö sen tunteen kun TV-sarjaa huomaa katsovansa vain sen takia että se on tullut aloitettua, mutta mielenkiinto on sammunut jo kauan sitten? Sarjan katsomista jatkaa sinnikkäästi osasta toiseen kun sitä on tullut kerran katsottua jo useampi kausi, mutta taso on laskenut vääjäämättä eikä se oikeastaan enää kiinnostaisi. Mieleeni tulee nopeasti ainakin kolme sarjaa, joiden kohdalla minulle on käynyt näin.

3 x TV-sarja, jonka katsominen jäi kesken

Billions
Hyvien näyttelijöiden tähdittämä sarja sijoitusyhtiön ja osavaltionsyyttäjän välisestä kamppailusta. Mielenkiintoisen alun jälkeen sarja rupeaa toistamaan itseään eikä tunnu etenevän. Toinen kausi jäi minulta kesken vain vähän ennen loppua kun koko kakkoskausi tuntui tylsältä. Poikaystävä sen sijaan odottaa jo innolla kolmoskautta, joten se on selvästi katsojasta kiinni.

Orjattaresi – The Handmaid’s Tale
On se vaan niin synkkä ja toivoton – harvemmin sitä jaksoi katsoa pitkän työpäivän jälkeen tai masentaa sillä viikonloppuja. Niin moni on kuitenkin kehunut sarjaa että haluaisin katsoa sen vielä loppuun. Jumituin siis kakkoskauden alkuun. Jopa Westworld, jossa seikkailupuiston ihmismäiset hahmot heräävät joka päivä tullakseen uudelleen kaltoin kohdelluiksi, oli hilpeämpi.

Scandal
Ensimmäiset pari kautta olivat parhaat, mutta sen jälkeen sarja rupesi toistamaan itseään ja päähenkilö Olivia muuttui sympaattisesta vallanhimoiseksi ja epäsympaattiseksi. Aluksi sarja kävi kevyemmin läpi asiakkaiden caseja, nyt se on päähenkilöön keskittyvää valtadraamaa. Katsoin alunperin Viaplayssa olleet kaudet loppuun kasvavan kyllästyksen seuraavana, ja kun nyt vuodenvaihteessa palveluun tuli uusin kausi, sain katsottua ehkä kolme jaksoa ennen kuin totesin että taas vaan sitä samaa ilman mitään kehitystä.

Mitä sarjoja sinä olet jättänyt kesken?

Aikaisemmat TV-sarjoihin liittyvät postaukset:

hyvinvointi onnellisuus uupumus mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *