Lokakuun lätinät :D

Lokakuu on ohi ja ihmeellistä kyllä, marraskuu seuraa heti perässä ;D On vaikea uskoa, että ollaan marraskuussa ja vuosi on jo lopuillaan. Lokakuussa oli vielä kauden viimeinen kisa, Vaarojen Maraton ja siksi ehkä vuosi tuntuu edenneen kumman nopeasti loppupuolelle. Yleensä kisailu on loppunut jo viimeistään syyskuussa. 

Polar Flow:hun merkittyjä harjoituksia oli tässä kuussa 21 ja merkittyjä treenitunteja 28 tuntia ja 30 minuuttia. Harjoituksissa ei näy lyhyitä harjoituksia; kotona tehtyjä nopeita lihaskuntotreenejä ja venyttelyjä. En ole kovinkaan usein niitä viime aikoina tehnyt, mutta ne vähäisetkin ovat jääneet mittaamatta. Marraskuussa voisin kyllä skarpata kotona tehtävissä lihaskuntoharjoitteluissa ja erityisesti venyttelyissä. Jospa saisin vaikka postauksenkin tehtyä, aamuvenyttelyvinkkejä, kiinnostaisiko?

Alla olevassa kuvassa näkyvät juoksuharjoitukset. Vaarojen Maratonin jälkeen meni yhdellä juoksuharjoituksella kymmenen päivää. Olin flunssassa ja oikeastaan vähän pelkäsin jopa saaneeni pahemmankin jälkitautin, mutta onneksi tauti talttui ja pääsin tällä kertaa säikäyksellä. Säikäytti kyllä oikeasti kuitenkin sen verran, että ehkäpä alan vähitelleen tajuta, että sairaana treenaaminen, saati kilpaileminen on aivan tolkuttoman typerää! 

Kun kuukauden aikana on kisa, kilometrejä kertyy vähemmän. Ennen kisaa pitää vähän kevennellä ja kilpailun jälkeen täytyy antaa aikaa palautumiselle. Vaikka olin kisan jälkeen sairaanakin ja pitkään juoksematta, sain silti kasaan varsin kohtuullisen määrän juoksuja, yhteensä 173.1 kilometriä. 

Lokakuun kilometrejä on juostu Oulussa, Kolilla, Ylimuoniossa, Pallaksella ja toki myös täällä Kajaanissa. Paljon on tapahtunut yhden kuukauden aikana. Lapsen sairaus ja siihen liittyvä huoli, murhe ja toimenpide, hillitön Vaarojen Mataron, huoli omasta kunnosta ja pelko oman tyhmyyden aiheuttamasta sairastumisesta, upea syysloma Lapissa talvimaisemissa ja siirtyminen lempeästä syksystä yhtäkkiä totaaliseen talveen... Tälläkin hetkellä ulkona on pakkasta reilu -10 astetta.

Mahtava marraskuu on alkanut! Marraskuussa yritän aloittaa oikein tosissani peruskuntoharjoittelun.... se tarkoittaa hidasta, hyvin hidasta juoksua tai jopa suurta määrää kävelyä... Äärimmäisen haastavaa, mutta kattotaan miten muijan käy...

Vielä, marraskuussa saattaa alkaa Running Academyn juoksuvalmennus testiryhmälle, siitä sitten myöhemmin :)

Mitä suunnitelmia sinulla on marraskuulle? 

Seuraa: Blogit.fi, Bloglovin', Facebook, Instagram, Twitter

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.