Lomailua ja juoksua – Heinäkuun hulinat

Mahtavaa elokuuta!

Heinäkuu on mennä huristanut, lomamatkat on pääosin tehty ja mustikoitakin on poimittu elokuun riemuksi. Yhtäkkiä on elokuu, koulut ja työt alkavat kohta, mutta vielä ehtii hetken lomailla ja kerätä voimia syksyn aherrukseen. Viimeisestä postauksesta on aikaa, olen lomaillut myös kirjoittelusta, mutta Instagramin puolella olen päivitellyt lomamatkan tunnelmia, sieltä löytyy kuvia, jos kiinnostaa meidän loman menot. Tuhannen seuraajan rajapyykki on Inastagramin puolella juuri ylittymässä, eihän se monen somevaikuttajan tileihin verrattuna ole yhtään mitään, mutta minä olen kiitollinen jokaisesta seuraajasta. Tavoitteena ei ole saavuttaa suurta somejulkisuuutta, vaan elää omaa elämää liikunnasta nauttien ja valokuvaustakin vähän niinkuin harrastaen, jos se kiinnostaa muitakin, niin kiva 🙂. Tavoitteeni tälle vuodelle oli saada se tuhannen seuraajan rajapyykki rikki, ehkäpä se onnistuukin.

Hossasta matkustimme Ylimuonioon, jossa vietimme aikaa lapsuudenkodissani – kävimme jokakesäisellä Särkitunturin retkellä, juoksin poluilla Hetan Mustavaaran pitkospuiden päästä Pallakselle (43.8 km), Norjassa kiipeilimme muutamalle huipulle pääosin kävellen ja palattuamme takaisin Suomeen juoksin Pallaksella Taivaskeron ja Palkaskeron reitin. Näistä retkistä toivon saavani omat tarinat blogiin vähitellen syksyn aikana.

Elokuun aloittavalla viikolla olen juossut 63.5 kilometriä, jos en tänään sunnuntaina lähde vielä lyhyelle lenkille… Aikaa liikkumiseen olen käyttänyt reilu yksitoista tuntia, mustikassa oli hyvä eilen vetreyttää takareisiä perjantaisen pidemmän juoksurupeaman jälkeen. Tällä viikolla olen ehtinyt juoksemaan Pallaksen maisemissa ja täällä kotikulmilla kolmenkymmenen kilometrin päivärupeaman. Lähdin perjantaina pidemmälle maratonvauhtiselle lenkille, mutta kesken lenkin kello kertoi akun varauksen olevan hyvin pieni – Juoksin kotiin vauhtia kiristäen (54:50, 10.11 km, avg 150 bpm), jätin kellon lataukseen ja valmistin lohikeiton ruuaksi. Siinä samalla kello oli latautunut ja päätin lähteä vielä toiselle lenkille, polkulenkille, jossa vauhti puolestaan pysyi varsin maltillisena (2:21:25, 20.11 km, avg 138 bpm).

Hämmästyksekseni tutkaillessani heinäkuun liikuntasuorituksia huomasin, että juoksua kuukauteen oli kertynyt varsin hulppeat 300.8 kilometriä 👏🏻. Aikaa liikkumiseen Polarin mukaan olen käyttänyt 54 tuntia ja 32 minuuttia. Vaikka kellon mukaan  olen liikkunut vähemmän kuin parina aikaisempana kuukautena, silti olen juossut enemmän ja erityisesti viettänyt aikaa ulkona lomaillen perheen kanssa. Se vasta onkin ollut rentouttavaa ja liikkuvaa elämää.

Palataanpa loman seikkailuihin ja retkiin hieman myöhemmin, nyt mukavaa elokuun sunnuntaita,
Maijaliisa

Saat kätevästi tiedon uudesta postauksesta seuraamalla blogini Facebook-sivua ja ottamalla blogini seurantaan Blogit.fi tai Follow my blog with Bloglovin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *