Sudio Sweden ARVONTA ja ALEKOODI

*yhteistyöpostaus, sisältää mainoslinkkejä

Muokattu 12.4.2018

Sain uuden mahdollisuuden blogiyhteistyöhön Sudio Swedenin kanssa ja nyt minulla on aivan huippu-uutisia! Saan jakaa tämän riemun arvonnan ja ALEKOODIN avulla teidän kaikkien kanssa! Yhdellä onnekkaalla on siis mahdollisuussa voittaa Sudio Sweden TRE Bluethoot -kuulokkeet itselleen – osallistumisohjeet postauksen lopussa! 

552D00CD-ADA2-436D-8E02-D45F5CD87541.png

Urheiluun ja aktiiviseen elämäntyyliin tarkoitetut Sudio Swedenin TRE Bluethooth -kuulokkeet toimivat langattomuuden, 15 metrin kantavuuden ja äänenläpäisevyyden ansiosta loistavasti juoksulenkeillä, salilla ja kotijumppailussa. Myös arkikäytössä kuulokkeet ovat vakuuttaneet edellisten lisäksi upean designin ja ulkonäkönsä vuoksi. 

Näin kirjoitin elokuussa 2017 (testipostaukseen pääset tästä). Käytän samoja kuulokkeita edelleen ja olen edelleen todella tyytyväinen näihin Sudion TRE -kuulokkeisiin. Erityisen tyytyväinen olen ollut pitkän käytön aikana tuohon äänenläpäisevyyteen – musiikki kuuluu kuulokkeista ihmeellisen hyvin, mutta pysyn myös hyvin tietoisena ympäristöstä. Reagoin ympäristön ääniin, kuulen takaapäin lähestyvän auton tai jopa pyörän ja olen todellakin enemmän läsnä ja havainnoin ympäristöäni, turvallisuus lenkeillä on parantunut tämän ominaisuuden vuoksi huomattavasti. Pyöräillessä tai kovaäänisen toiminnan aikana (esim. ruohonleikkaus tai imurointi) äänenläpäisevyys kuitenkin haittaa kuuluvuutta, joten ehkä voisin kokeilla tähän tarkoitukseen Sudion uutuuksia, Nivå Bluethoot -kuulokkeita joskus tulevaisuudessa ;).

Kuulokkeet ovat muutenkin toimineet täydellisesti koko niiden käyttöajan ja ovat totisesti lunastaneet mainospuheiden lupaukset: äänenlaatu on loistava, kuulokkeet pysyvät siivekkeiden ansiosta korvissa vauhdikkaammassakin menossa, eikä kosteus/ hikoilu ole vaikuttanut kuulokkeisiin, ainakaan minulla, millään tavalla. Tosin hikoilen huomattavan vähän kunnon hikitreenissäkään, mutta olen käyttänyt kuulokkeita myös vesisateella juostessa, eivätkä kuulokkeet ole olleet siitä moksiskaan. Kuulokkeiden käytössä ei ole ollut mitään ongelmaa paukkupakkasillakaan, puhelin on kyllä puolestaan tehnyt tenän vähän väliä astelukeman mennessä pakkasen puolelle, murr…

73486696-BC31-45FA-B3C7-92373B104E91.png

Ehdotin Sudion väelle yhteistyömme oheen blogiarvontaa ja he innostuivat ideasta heti – yhdellä onnekkaalla lukijallani on nyt mahdollisuus voittaa itselleen Sudio Sweden TRE Bluethoot -kuulokkeet (tietoa kyseistä kuulokkeista löydät täältä). Arvonnan voittaja saa itselleen valkoiset Sudio Sweden TRE Bluethooth – kuulokkeet sekä Sudio Swedenin kangaskassin. Arvonnan voittaja saa myös tarvittaessa minulta henkilökohjaista opastusta kuulokkeiden käytössä :). 

Arvontaan osallistut kommentoimalla tämän postauksen alle vapaamuotoisen tervehdyksen sekä jättämällä sähköpostiosoitteesi yhteydenottoa varten – arvontaan osallistuvat vain ne kommentit, joissa on sähköpostiosoite tai muu tunniste, jolla saan voittajaan yhteyden. Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 11.4.2018 klo 23.59 asti. Seuraathan myös blogini instatiliä – maijameinaa ja Maija meinaa maralle and beyond -Facebooksivua <3.

Voittaja ilmoitetaan blogissa ja arvonnan suorittamisesta ilmoitetaan myös instassa ja Facebookissa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. Onnea arvontaan! 

Arvonta on suoritettu 12.4.2018, voittajan löydät täältä!

– Maijaliisa

Ja hei, jos arpaonni ei suosi tällä kertaa niin – 
Blogiyhteistyön kautta Sudio Sweden tarjoaa myös kaikille lukijoilleni -15% alennuksen Sudio Swedenin koko tilauksen loppusummasta alekoodilla 

maijameinaa

 

Valikoiman löydät TÄÄLTÄ. Pikatoimitus Suomeen on ilmainen. Koodi toimii maailmanlaajuisesti ja on voimassa toistaiseksi. And in english, now you can get a -15% discount when you shop at Sudio Sweden – use code maijameinaa 

www.sudiosweden.com

Kannattaa ottaa seurantaan myös Sudio Swedenin Facebook-sivut ja Instagram.

 

Jos haluat seurata blogini sometilejä, löydät ne täältä: 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

 

Löydät blogini myös seuraavista portaaleista:
Blogit.fi
Bloglovin’
Blogkeen

muoti trendit liikunta
Kommentit (105)
  1. Innolla mukana arvonnassa 🙂
    netteri@gmail.com

  2. Nämä tulisivat kyllä todella tarpeen, nykyiset eivät oikein pysy kunnolla korvissa eli ehdottomasti mukana arvonnassa! terkuin kollegasi tk:n puolelta 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *