Suosituimmat Instagramkuvat vuonna 2020

Vuosi on taas vierähtänyt vauhdilla eteenpäin ja uusi vuosi kolkuttelee jo nurkan takana. Instagram on tänäkin vuonna toiminut päiväkirjamaisena kuvakollaasina läpi vuoden. Viime vuonna haaveilin joskus saavuttavani tuhannen seuraajan rajapyykin ja nyt loppuvuodesta tuo tavoite täyttyi! En oikein edes tiedä, miksi haluan seuraajia, toivon tietysti, että voisin omalla esimerkilläni kannustaa muitakin liikkumaan ja näyttää mallia siitä, miten tällainen keski-ikäinen perheellinen voi nauttia kovasti juoksusta ja tavoitella omia unelmiaan, olivat ne sitten kuinka hurjia tahansa. Seuraajia on tullut yksitellen niin Suomesta kuin muistakin maista. Seuraajien profiilit vaikuttavat olevan aivan aitoja ja pääasiassa urheilusta kiinnostuneiden ihmisten profiileja. Tykkäyksiä/kuva voisi toki olla enemmänkin suhteessa seuraajien määrään, mutta olen ollut tutkailevani muidenkin profiileista, että jos tykkäysten määrä ylittää 10% seuraajien määrästä, kuva on saanut jo varsin hyvän tykkäysmäärän. Otan edelleenkin mieluummin muutaman sitoutuneen seuraajan kuin sata sitoutumatonta tai edes muutamaa feikkitilejä.

Jokaisesta teistä Instagram-seuraajastani iloitsen, jospa joku teistä saisi intoa ja iloa minun seikkailuista ja ehkä jopa rohkeutta kurottaa kohti omia unelmiaan. Iso kiitos kaikille teille, kun kuljette tätä matkaa kanssani kohti uusia unelmia ja tavoitteita ❤️.

Tässä teidän suosikit – Instagramin yhdeksän tykätyintä kuvaa vuodelta 2020 ja tarinat kuvien takana:

1. Tämän vuoden ainoa virallinen lappujuoksu oli syyskuussa Oulussa Terwamaratonilla. Tein taas ihmeekseni uuden ennätyksen maratonilla, vaikka olin lopettaa matkan kesken – maratonraportti löytyy kokonaisuudessaan täältä.

2. Elämäni ensimmäinen virtuaalikisa oli pääsiäisen aikaan juostu NUTSin virtuaalikisa. Ajattelin ettei virtuaalikisa sytytä, mutta kummasti se vauhti kiihtyi alun himmailun jälkeen. Pieni rapsa virtuaalikisasta löytyy täältä.

3. Juoksukuva keväisestä illasta, auringonkajo taustalla, miksi niin tykätty, en tiiä, mutta mukava tunnelmaan tässä kuvassa on ja letti heiluu.

4. Kuva on Ylimuoniosta Mielmukkavaarasta syyslomalla. Edellisenä päivänä lunta ei ollut yhtään, mutta kuvan aamuna kaikki oli valkeassa lumisessa ihanuudessa ❄️. Pakkohan sinne lumeen oli päästä omat jälkensä jättämään.

5. En tiedä kuvasta, mutta kuvateksti – juokseminen tekee kaikesta parempaa – oli ehkä se, joka sai teidät tykkäämään tästä kuvasta 👍🏻.

6. Samaisella syyslomalla Muoniossa, josta luminen neljänneksi tykätyin kuva on, on myös tämä Särkitunturilta Pallakselle päin otettu kuva. Lähes jokaisella Muonion reissulla käymme ihastelemassa laajaa Lapinmaata Särkitunturin huipulta.

7. Kesäinen kuva Kajaanista Hoikanlammelta – tämän kuvan myötä toivottelin hyvää juhannusta, keskikesän juhlaa teille kaikille.

8. Kesän pisin juoksu Hetasta hiekkatien päästä Pallakselle Hetta-Pallasreitillä. ”Koko rahalla” polkujuoksunautintoa ja juoksun riemua, tarinaa retkestä lisää täällä.

9. Helmikuinen märkä lenkki. Olimme käyneet perheen kanssa uimahallissa uimassa päivemmällä ja minä lähdin vielä vesisateeseen nastakenkälenkille.

Jos Iinstagramtilisi on julkinen, voit katsoa omat tykätyimmät Instagramkuvat laittamalla Googlen hakukenttään Top Nine 2020 tai suoraan tämän linkin kautta. Tuliko sinun yhdeksän tykätyimmän kuvan mukaan yllätyksiä?

– Maijaliisa

Saat kätevästi tiedon uudesta postauksesta seuraamalla blogini Facebook-sivua ja ottamalla blogini seurantaan Blogit.fi tai Follow my blog with Bloglovin.

Jos haluat seurata blogini sometilejä, löydät ne täältä – Facebook // Instagram // Twitter // 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *