Varustepohdintaa ja panikointia, osa 2

Seuraavaksi pohdinnassa on ylävartalon vaatetus Nuts Karhunkierros 53:lle. Ensimmäisessä osassa pohdittiin huolella alakropan vaatetus ja kengät.

Näillä näkymin helle ei välttämättä helli meitä matkallamme toukokuun lopussa, joten olen valinnut pitkähihaista päälle. Otan toki mukaan varuilta myös lämpöisemmän kelin vaatetusta. Lähdön hetkellä reppuun tulee mukaan joko lyhythihainen tai pitkähihainen riippuen siitä kumpi on päällä. Blaccin urheilutoppi on palvellut hyvin ja sen ajattelin laittaa nytkin, olkaimet eivät mene repun olkaimien alle, yritän näin välttää hiertymät. Tämä toppi toimii loistavasti myös sykevyön kanssa eikä hiertymiä ole koskaan tullut, joten luotan siihen edelleen. Nuorin tyttäremme, joka usein kohottaa äidin itsetuntoa oikein urakalla, ihastui myös tähän urheilutoppiin ja sanoi: "äiti sinä olet ihana, olet ihana rintsikoistakin" :D. Tarvittaessa Haglöfsin luottojuoksutakki tulee päälle tai sitten reppuun pakattuna omaan taskuunsa. 

Päähän ei välttämättä tarvita mitään, mutta vesisateella lippis on aivan ehdoton ja toukokuun keleistä kun ei todellakaan voi sanoa mitään varmaa niin pipokin voisi olla varalta mukana :) 

Reppuvalinta on helppo, koska minulla ei ole kuin yksi reppu. Onneksi se on todella hyvä; Inov-8 Race Ultra, kokoa s/m. Repussa ei ole muita kiristysmahdollisuuksia kuin edessä olevat kaksi kiinnitysklipsiä joita voi kiristää. Silti reppu istuu aivan täydellisesti ja vaikka repussa olisi rakko täynnä nestettä ja lötköt sivutaskuissa, reppu ei hölsky vaan pysyy todella hyvin paikoillaan. Repussa on paljon taskuja ja iso tasku takana on varsin iso, vaikka rakkokin olisi täytettynä omassa lokerossaan. Reppuun mahtuu helposti tarvittavat tavarat, ehkä vähän liiankin hyvin, sillä kiusaus ottaa mukaan turhaa tavaraa kasvaa, kun repussa on tilaa.

Sain repun lahjaksi mieheltäni ja voin todella sanoa, että ehdottomasti paras lahja ever! Hmm, mitähän se kertoo lahjan antajasta tai lahjan saajasta :D

Kolmannessa panikointiosuudessa panikoin sitten repun sisältöä... ;)

Mikä sinun reppuvalintasi on? 

Seuraa: blogit.fibloglovin'FacebookInstagram

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.