Liikuntahaaste

Miten olisi pieni liikuntahaaste? Eli haastan kaikki lukijat lisäämään liikuntaa 15 minuuttia päivässä.

Kesäloman aikana olen aika laiska lähtemään kuntosalille tai muihinkaan sisäliikuntamuotoihin. Silloin liikuntani on lähinnä hyötyliikuntaa ja kävelyä. Tosin tänä vuonna tuo salitauko kesti poikkeuksellisesti vain kaksi viikkoa (tosin en niin aktiivisesti kuin normaalisti).

Pimeänä aikana käyn salilla 3-4 kertaa viikossa. En huhki salilla pitkään, vaan teen vain ohjelmani ja olen salilla vain 40-45 minuuttia. Lisäksi joogaan kotona ja käyn kävelemässä.

Näin loman loputtua olen päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja päätin lisätä liikuntaa 15 minuuttia päivässä. Tämän innoittamana kaivoin hulavanteen esille. Se onkin ollut monta kuukautta pölyttymässä makuuhuoneen nurkassa. Nyt puolentoista viikon ajan olen pyörittänyt hulavannetta joka päivä tuon 15 minuuttia. Samalla olen kuunnellut äänikirjaa, katsonut leffaa tai kuunnellut musiikkia. 15 minuuttia on mennyt todella nopeasti.

liikuntahaaste hulavanne

Heitän nyt liikuntahaasteen teille kaikille. Lisää liikuntaasi joka päivä 15 minuuttia. Se voi olla hyötyliikuntaa, salilla 15 minuuttia tavallista pidempää, arkiaskareita, venyttelyä – ihan mitä hyvänsä. Telkkaria katsoessa voi nostella vaikka käsipainoja. Tai voit jumpata Anna Tuomikosken tekemien ohjeiden mukaan; jumpat löytyvät täältä blogista. Laitan linkkejä postauksen loppuun.

liikuntahaaste roikkuminen

Ota liikuntahaaste vastaan ja lähde mukaan! Se on sinun parhaaksesi.

Kaisa

Aikuisten liikuntasuositukset

Seisomatyöläisen liikuntavinkit

Syke ylös!

Toimistotyöntekijän taukojumppa

Helppo keppijumppa

Jumppaa lenkillä tai lenkin jälkeen kotona

Päätetyöläisen hartiajumppa

hyvinvointi liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *