Helpoin kesäkakku – Foodin raakakakun valmistuspaketti

Juhannuksena tuli testattua Foodin raakakakun valmistuspaketti, joka osoittautui mitä herkullisimmaksi kesäkakuksi, joka on kaiken lisäksi helppo valmistaa. Se oli sopiva herkkuvaihtoehto siinäkin suhteessa, että näin kesän kynnyksellä meidän on tarkoitus ruveta siistimään elintapojamme terveellisemmiksi. 😉

raakakakun-valmistuspaketti

Nyt kun poikaystäväkin sai lopulta gradun palautettua (ks. Gradu pistää elämän ja parisuhteen tauolle) ja viimeiset kurssityöt valmiiksi (odotellaan siis vain sitä että todistus tulostetaan koululla), on aika kiinnittää huomiota terveellisiin elämäntapoihin. Kuten monet ovat varmaan huomanneetkin, stressin aikana on vaikeampaa elää terveellisesti. Kiireessä unohtuu syödä, ja sitten kun lopulta ruoan muistaa, on nälkä huutava ja vatsa täytetään sillä mitä ensimmäiseksi löytyy – ja sen jälkeen popsitaan monesti jääkaappi tyhjäksi kunnes siellä on enää valo. Stressi lisää myös mielitekoja roskaruokaan, ja kyllä poikaystävänkin gradukauteen kuului muun muassa nakkeja, kermaperunoita, jäätelöä ja energiajuomia.

Säännöllinen ruokailurytmi ja ravitseva, monipuolinen ruoka ovat omiaan kitkemään epäterveellisiä mielitekoja ja roskaruokahimoja sitten kun stressi laskee ja elämä normalisoituu. Minäkin olen ruvennut mutustamaan enemmän sokeria poikaystäväni mukana, ja mietinkin jo keväällä että alkaako homma karata itselläni käsistä (ks. Sokerikoukussa, minäkö?). Nyt olemme kumpikin samaa mieltä siitä että ruokavalioon voisi ruveta kiinnittämään huomiota – herkkuja vähentää ja laatua parantaa.

foodin-raakakakkuKaramellinen ja toffeinen raakakakku, ai että!

En kuitenkaan halua olla totaalikieltäytyjä sokerinkaan suhteen, vaan mielestäni on kannattavampaa pyrkiä oppimaan elämään houkutusten kanssa tasapainossa (ks. Sokerikoukku – urbaanilegenda? ja Sokeriton vai “sokeriton” – mitä se tarkoittaa?). Niinpä tänä juhannuksena panostimme herkuttelussamme laatuun. Poikaystävän gradun valmistumisen kunniaksi tein kakun, eli heti aloimme herkuttelemaan, mutta kun kyseessä oli Foodinraakakakun valmistuspaketti, oli laatu jotain aivan muuta kuin höttöä.

Foodin raakakakun valmistuspaketti

Raakakakkuihin tarvii yleensä sitä sun tätä, eikä mökkipitäjän Salessa ole kuultukaan lucuma-jauheesta – hyvä jos kookosöljystäkään. Foodin raakakakun valmistuspaketin voi kuitenkin ostaa jo kaupungista mukaan. Foodinin raakakakun valmistuspakettia voi hyvin pitää mökin kaapissa siltä varalta että kylään tulee vähän vaativampiakin vieraita, mutta riski kakun katoamiseen ennen vieraiden saapumista on suuri – niin herkullinen kakku Foodin raakakakun valmistuspaketissa piile. 😉

foodin raakakakun valmistuspaketti

Foodin raakakakun valmistuspaketti sisältää kaikki kakkuun tarvittavat raaka-aineet. Kakun raaka-aineina on taateleita, kookosmannaa, cashewpähkinöitä, tiikeripähkinäjauhoa, lucumaa ja raakakaakaota, lisämausteena on ripaus laadukasta merisuolaa ja Bourbon-vaniljaa. Ei siis lainkaan lisättyä sokeria! Paketin lisäksi tarvitset vain tehosekoittimen tai sauvasekoittimen sekä irtopohjavuoan. Nämä jokaiselta olisi minun mielestäni hyvä löytyä muutenkin. 😉 Pakkauksen kyljessä on tarkemmat ohjeet kakun tekemiseen. Tämän helpommaksi raakakakun tekeminen ei voi enää käydä!

Vinkki! Jaa Foodin raakakakun valmistuspaketti halutessasi kahteen osaan – näin saat pari pienempää kakkua yhden ison sijaan. 😉

Foodin raakakakun valmistuspaketin voi tilata netistä esimerkiksi Foodinin tai Fitnessfirstin sivuilta, mutta sitä löytyy myös isommista marketeista, luontaistuotekaupoista – jopa apteekeista!

Lisää raakakakkureseptejä löytyy Herkut ja jälkiruoat-reseptihakemistosta.

ziaja-silmämeikinpoistoaine

Edellinen kirjoitukseni: Vedenkestävä ripsiväri pois ilman hankaamista – Ziaja

Kommentit (1)
  1. Tyttöjen kanssa Tallinnassa – Rukis, Must Puudel ja SALT - Pilkettä
    13.7.2017, 12:40

    […] Edellinen kirjoitukseni: Helpoin kesäkakku – Foodinin raakakakun valmistuspaketti […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *