Ihana, raaka kirsikka-mantelivalkosuklaa

Minä rakastan karvasmantelia! Muiden heimolaisteni kannattaa tsekata seuraavat reseptit: frangipanetortut versioineen (vadelma, karviainen ja kirsikka), runebergintorttu ja tietenkin laskiaispulla mantelimassalla! Uusin karvarsmanteliherkku on raakasuklaa karvasmantelilla ja kuivatuilla kirsikoilla. <3

1911kirsikka-mantelisuklaa.jpg

RAAKA KIRSIKKA-MANTELIVALKOSUKLAA

1,5 dl kaakaovoita
1 dl creamed coconutia (kookosmanna/kookossose)
2 dl kuivattuja kirsikoita
3 rkl carob– tai lucumajauhetta (ei pakollinen, mutta hedelmäistä makua)
1-3 tl macaa
1 tl vaniljauutetta
Karvasmanteliaromia maun mukaan (alk. muutama tipasta)
Hieman suolaa
Steviatippoja tai muuta makeutusta maun mukaan

Halutessasi voit lisätä myös esimerkiksi kaakaonibsejä, kookoshiutaleita ja/tai mantelinpaloja – minä pidän rouheisesta suklaasta! 😉

Sulata kaakaovoi ja creamed coconut vesihauteessa. Sekoita jauheet joukkoon rasvojen sulettua. Sekoita joukkoon loput ainekset, lisää makeutta ja karvasmantelia suuhusi sopiva määrä. Jaa massa konvehtimuotteihin tai leivinpaperilla peitettyyn uunivuokaan yhdeksi levyksi. Nosta suklaa jääkaappiin jähmettymään. Irrottele valmiit konvehdit muoteista, mikäli teit suklaan levyksi, leikkaa siitä veitsellä rouheita paloja. Säilytä jääkaapissa.

Lisää raakasuklaareseptejä ja muita raakaherkkuja löytyy Herkut ja jälkiruoat-reseptihakemistosta. ;)

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[’GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(’create’, ’UA-66125539-1’, ’auto’);
ga(’send’, ’pageview’);

Kommentointi suljettu väliaikaisesti.