Ihania uutisia – Pilkettä liittyy Kauneus & Terveys-blogien joukkoon

Heippa kaikki rakkaat lukijat!
Minulle kuuluu jänniä ja hienoja juttuja: Pilkettä-blogi siirtyy marraskuun alusta Kauneus & Terveys-sivustolle. Mikä olisikaan bloggaajalle sen palkitsevampaa ja innoittavampaa kuin se että käsittelemäni aiheet kiinnostavat aina vaan laajempaa yleisöä ja tyylini kirjoittaa tuntuu toimivan? 🙂

Blogi tulee jatkamaan pitkälti tähän astisella linjalla. Aihepiireinä ovat tutut ruoka ja reseptit, terveys ja terveellinen ruokavalio, liikunta ja elämäntapa. Silloin tällöin tulee muutakin, kuten esimerkiksi sisutusta tai kirjoituksia ystävyydestä. Tarkoitukseni on kuitenkin lisätä terveysaiheisia kirjoituksia nykyisestä, sillä ne tuntuvat kiinnostavan lukijoita. Kävijämäärät pari viikkoa sitten julkaisemani Gluteenista oireita ilman keliakiaa?-kirjoituksessa pistivät minut hieraisemaan silmiäni, ja myös aiemmat terveysaiheiset kirjoitukset Hyvä, paha punainen liha? ja So long, rahka! kiinnostavat lukijoita edelleen.

Tulette myöskin jatkossa löytämään blogin samaan tapaan kuin ennenkin eivätkä vanhat kirjoitukset tule katoamaan minnekään. 🙂 Toivottavasti lukijakuntakin laajenee kun kirjoitukseni tavoittavat uusia ihmisiä. Ilmoittelen uusista blogikirjoituksista entiseen tapaan blogin Facebook-sivulla, ja blogin Instagram-tilille (pilketta) tulee myös uutta materiaalia päivittäisestä elämästäni. Sisältöön vaikuttaa tietenkin myös se mikä lukijoita tuntuu kiinnostavan. Otan myös aina vastaan ilolla toiveita kirjoitusten aiheista ja kommentteja sisällöstä.

Kun perustin blogin vajaat neljä vuotta sitten omaksi reseptiarkistokseni, en osannut unelmoidakaan että minut saatettaisiin joskus haluta Kauneus & Terveys-blogeihin. Ilman teitä lukijoita – teidän kiinnostustanne, kommenttejanne ja palautettanne – en varmastikaan olisi tässä tilanteessa. Ihanaa kun olette olleet mukanani tällä matkalla!

orkidea.jpg

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[’GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(’create’, ’UA-66125539-1’, ’auto’);
ga(’send’, ’pageview’);

Kommentit (1)
  1. Vuoden 2016 viimeiset ja tavoitteet tulevalle vuodelle - Kauneus & Terveys -blogit
    31.12.2016, 12:08

    […] on tullut myös paljon uutta. Uusi koti, ensimmäinen omistusasuntoni, uusi poikaystävä ja olen siirtynyt itsenäisestä bloggaamisesta Kauneus & Terveys-sivustolle. Olen menestynyt hyvin myös väitöskirjatutkijan työssäni, ja toivon mukaan alkuvuodesta […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *