Ilmaiset lattaritanssit puistossa (Turku)

Lattaritanssit ovat vieneet minut mennessään, kuten kerroinkin alkukeväästä Salsa – muutakin kuin tanssia-kirjoituksessani. Nyt kesällä turkulaisia tanssinystäviä tai potentiaalisia tanssinystäviä hemmotellaan, sillä ystäväni tanssinohjaaja Anna Tolppa pitää sunnuntaisin Kupittaan puistossa ilmaisia lattaritanssitunteja! Anna oli mukana järjestämässä myös Turku Salsa Weekendiä ja nyt tulevaa elokuussa järjestevää Siera Salsa-tapahtumaa, johon kannattaa myös tutustua.

Snapseed

Kupittaan puiston Dance in the park antaa mahdollisuuden tulla tutustumaan ilmaiseksi eri lattaritansseihin, ja jos tuntuu siltä ettei aluksi itse uskalla, niin voi tulla vain fiilistelemään meininkiä. Anna aloittaa pitämällä tunnin opetuksen vaihtuvasta lattaritanssista, ja sen jälkeen on kaksi tuntia vapaata tanssia. Moni tuleekin paikalle ohjatun tunnin lisäksi harjoittelemaan paritanssitaitojaan. Tänään on opetusvuorossa sensuelli paritanssi kizomba, ja aiempina viikonloppuina on ollut muun muassa soolo- ja parisalsaa, reggaetonia ja salsatonia.

Dance in the park-tapahtuma löytyy Facebookista.

valkosuklaa-lakritsi-kardemummaEdellinen kirjoitukseni: Viehättävä Mustion Linna ja sen erinomainen ravintola

Kommentit (1)
  1. Täydellinen Tall Ship Races-viikonloppu - Pilkettä
    24.7.2017, 18:48

    […] vielä Kupittaan puiston ilmaisissa lattaritansseissa verestämässä salsaosaamistamme (ks. Ilmaiset lattaritanssit Kupittaanpuistossa). Porukkaa oli kivasti ja aurinko paistoi – aika täydellinen viikonloppu! […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *