Laatuaikaa Denniksen lounaalla

24dennis3Äiti ja tyttäret-laatuaika joka alkoi aamulla raparperipiirakalla herkuttelulla sai jatkoa lounaalla. Ja hups – jo toista kertaa tällä viikolla (kts. aiempi postaus) kirjoitan Töölönkadun Denniksen lounaasta. Paikkavalinta ei ollut minun, mutta varsin hyvää ajattelua äidiltäni. Kuten edellisessä postauksessani mainitsin, Dennis palvelee hyvin eri ruokavalioita noudattavia. Minä löydän sieltä aina jotain mieleistä, ja myös kasvissyöjäsiskoni löytää sieltä aina jotain – eikä ainoastaan yhtä vaihtoehtoa. Mielestäni kasvissyöjän on itseasiassa monesti haastavampaa löytää vaihtelua ravintoloiden listoilta. Minun on lähes poikkeuksetta helpompi löytää syötävää kuin siskoni.

24dennis1 24dennis2

Alkupalasalaattipöydän antimista herkuttelin sienisalaatilla, tomaatti-avokadosalaatilla ja coleslaw’lla, ja pääruoaksi lounaslistan jokirapusalaatti. Erityisesti sienisalaatti oli erinomaista! Se oli kuohkeaa ja maukasta, ei mitään einesjankkia. Sienet olivat kivan reiluina paloina. Koko seurueemme oli erityisen vaikuttunut alkusalaattipöydästä. Siskoni kehui erityisesti couscoussalattia. Äitini söi lounaslistan sienitäytteisiä kesäkurpitsoita, ja siskoni tomaatti-mozzarellapastaa joka oli kuulemma erinomaista.

Kommentit (3)
  1. Denniksen kesän vasikkasaltimbocca | Pilkettä
    24.8.2014, 05:12

    […] lounas: Lohta Denniksen lounaalla Laatuaikaa Denniksen lounaalla Lounas […]

  2. Viiden tähden palvelua Mountainissa | Pilkettä
    29.7.2014, 05:55

    […] Lingon lounassalaatti Lohta Denniksen lounaalla Lounas Da Vinci Ristoranten terassilla Laatuaikaa Denniksen lounaalla Lounas […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *