Lyhyt lounasjumppa

Jokin aika sitten luin eräästä naistenlehdestä, että ryhmäliikunnan uusi trendi ovat lyhyet tunnit. Oma salinikin on ruvennut tarjoamaan näitä puolen tunnin jumppia, mutta olen itse ollut vähän skeptinen mitä puolessa tunnissa oikein ehtii tekemään. Tänään päätin kuitenkin käydä testaamassa miten onnistuu lounastaukojumppa.

Jumppa oli yllättävän tehokas! Muokkaus on tuntikuvauksen mukaan rankka lihaskuntopainotteinen tunti. Lämpö ja tehot nousivat nopeasti step-laudan ansiosta, ja punteilla sai säädettyä itselleen tarpeeksi suuren haasteen. Lähes koko ajan treenattiin useampaa lihasryhmää kerrallaan, ja kyllä treeni tuntui jälkeenpäin. Etenkin yläkroppa sai työskennellä kunnolla, käytin kerrankin kunnon puntteja. 😉 Venyttelyt jäivät kyllä yliajalle, mutta hyvä että ne tehtiin rauhassa. 🙂 Tästä jäi kyllä positiivinen fiilis. Minun niveleni eivät aina oikein tykkää pitkistä sarjoista punteilla, mutta tässä sarjat olivat kohtuullisen mittaisia, ja liikkeitä ja asentoja vaihdeltiin sopivan usein – sain tehtyä kaikki toistot hyvin tekniikan puolesta. 🙂 Tajusin myös että puoli tuntia on oikeastaan ihan riittävä pituus treenille keskellä päivää – rankka treeni voi vetää puhdin pois loppupäivältä. Söin jumpan jälkeen reilun kanasalaatin lounaaksi ja jaksoin taas hyvin opiskella loppupäivän. Suosittelen testaamaan!

Herkkuaamiaisella jaksoi hyvin jumpata. 😉
herkkuaamu
Leipäjuustoa (kts. Tarjoushaukka liikenteessä) ja vappupiknikiltä ylijäänyt minttu-mutamuffinssi, kahvissa nokare kookosöljyä.

Kommentit (1)
  1. Ihana pilates! | Pilkettä
    4.5.2013, 11:14

    […] ← Lyhyt lounasjumppa May 4, 2013 · 11:14 am ↓ Jump to Comments […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *