Malmin Thai-Thai

Viimeisimmällä Helsingin reissulla (ks. Rapujuhlat ja ihana jälkiruokaviini vanukkaille) tuli testattua Malmilla sijaitseva thairavintola Thai-Thai. Isäni on kehunut sitä useampaan otteeseen, ja myös Nyt-liite on kirjoittanut paikasta pariinkin kertaan positiivisesti (lue täällä ja täällä). Testipäivä oli sunnuntai, joten annokset tuli testattua ala carte-listalta. Valitsin itse kestosuosikkini vihreän curryn kookosmaidolla, lihana nauta. Tykkään thairuoasta kovasti, ja etenkin nuo kookospohjaiset curryt ovat lähellä sydäntäni, joten odotukset olivat korkealla. Positiivista annoksessa oli tuoreet kasvikset, kuten kesäkurpitsa ja munakoiso, mutta liha oli hieman sitkeää eivätkä maut vastanneet odotuksiani. Annos oli ihan ok, mutta vihreän curryn makumaailma jäi vähän valjuksi versioksi totutusta ja suolaakin olisi voinut olla hieman enemmän (toisaalta parempi liian vähän kuin liikaa suolaa, sitä kun voi aina lisätä jälkeenpäin). Annos ei myöskään ollut kovin iso, joskin se oli riittävä. Vähän hintavan tuntuinen (14€).

0109thaithai.jpg
Härkää ja vihreää currya kookosmaidossa

Palvelu oli ystävällistä ja gluteenittomia otettiin huomioon. Paikan miljöö oli ihan kiva ja sijainti hyvä. Ravintolan takaa löytyy myös muutama asiakkaille varattu parkkipaikka. Ehkä seuraavalla kerralla yrittäisin käydä täällä arkena lounasaikaan. Mieleen jäi myös mielenkiintoinen jälkiruoka, josta löytyi itselle uusia vaihtoehtoja kuten esimerkiksi Bua Loi (kurpitsaa, tapiokaa ja pandanusta) ja rambutania. Noiden testaaminen jäi kuitenkin toiseen kertaan.

Thai-Thai
Vilppulantie 2, Malmi
Helsinki

Lisää kokemuksia ruokapaikoista ympäri Suomea löytyy Ravintolat ja kahvilat-hakemistosta. 😉

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[’GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(’create’, ’UA-66125539-1’, ’auto’);
ga(’send’, ’pageview’);

Kommentit (1)
  1. Thai Thai Malmi | Uutiset Iltasanomat
    15.7.2020, 17:23

    […] Malmin Thai-Thai – Pilkettä | Lily – Viimeisimmällä Helsingin reissulla (ks. Rapujuhlat ja ihana jälkiruokaviini vanukkaille) tuli testattua Malmilla sijaitseva thairavintola Thai-Thai.Isäni on kehunut sitä useampaan otteeseen, ja myös Nyt-liite on kirjoittanut paikasta pariinkin kertaan positiivisesti (lue täällä ja täällä).Testipäivä oli sunnuntai, joten annokset tuli testattua ala carte-listalta. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *