Uusi kotikaupunkini Cambridge ensisilmäyksellä

Terveiset uudesta kotikaupungistani Cambridgesta! Saavuin tänne tämän viikon tiistaina, ja tämä ensimmäinen viikko on vilahtanut ohi ihan hirveällä vauhdilla ja siihen on mahtunut ihan älytön määrä kaikkea. Niinpä resurssini eivät vielä ihan riitäkään kertomaan tästä kaikesta postauksessa, mutta halusin kuitenkin jakaa joitain kuvia ja lyhyitä havaintoja jo nyt. Ensi viikolla paneudun sitten uuteen kotiin ja käytännön kommelluksiin kunnolla.

Matkan aiemmat vaiheet voit lukea täältä:

Cambridge ensisilmäyksellä

Historialliset rakennukset – koko kylähän suorastaan sykkii historiaa, yliopistomaailmaa ja Harry Potter-tunnelmaa.

cambridgecambridgeSöpöt, vanhat tiili- ja kivitalot, kadut ja kujat. Cambridge tuntuu olevan täynnä niitä – kerrostaloja tai mitään kovin uusia asuinrakennuksia täällä ei juuri olekaan – paitsi kaupungin kasvavilla laita-alueilla.

Ruska – se mitä näkyi Suomessa kuukausi sitten, on täällä nyt. Täällä on lähinnä lehtipuita, joten väriloisto on mahtava.

Puistot – kaupungin pohjoispuolella on paljon puistoja – melko valtavankin kokoisia. Onneksi nämä ovat aika lähellä meidän uutta kotiamme, joten pääsemme helposti koiran kanssa sinne lenkkeilemään. Lisäksi puistoissa kulkee lehmiä! Kaupungin keskusta-alueella sijaitsevassa puistossa lehmät laiduntavat keskellä ihmisiä ja koiria. Tästäkö se sana lehmänhermoinen tulee? Jännä nähdä mitä meidän koira tykkää näistä uusista tuttavuuksista. 😉

Kyllä Cambridge vaikuttaa aika kivalta paikalta asua.

Seuraa blogia:

Facebook / Instagram Bloglovin

koti oma-elama matkat ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *