kevätkapseli 10×10 osa 6

Minun pukeutumismotivaatio on nyt aika nollissa. Onneksi keksin tämän 10×10 pukeutumisen, muuten en varmasti saisi puettua verkkareita kummempaa päälleni lainkaan. Ja aika usein kyllä nekin päällä ovat. Onko muuten kiinnostusta kotivaatepostauksiin? Olen viime aikoina yrittänyt pukeutua jotenkaan kivasti kotonakin ollessa, kun aikaisemmin hengailin aamutakissa/kalsareissa. Kotona olo aika on lisääntynyt niin paljon, etten ilkeä pyöriä reikäisissä ja likaisissa kamppeissa edes kotona.

Asu 1 (5.)

Viides asu haasteesta! Tämä asu on kiva ,mutta sain kokeilla monia versioita ennen kun olin tyytyväinen vaatteisiini. Jotenkin ylisuuri paita ei tuntunut asettuvan housujen kanssa kivasti mitenkään. Housut ovat yli 30 kertaa käytetyt ja paitaa olen käyttänyt 11 kertaa. Housut yhdistin edellisessä postauksessa mustaan silkkipaitaan. Sitä ennen olen yhdistänyt housut nudeen villapooloon, farkkupaitaan, toiseen farkkupaitaan ja tummansinisiin neuleisiin. Muut yhdistelyt ovat blogia edeltävältä ajalta. Paidan puin edellisessä postauksessa farkkujen kanssa. Sitä ennen olen yhdistänyt paidan mustiin farkkuihinpinkkeihin housuihin, sinisiin farkkuihin ja  harmaisiin villahousuihin. 

Asu 2 (6.)

Seuraava asu olikin aika suosikki. Tokikaan en voinut tällaisenaan ilman takkia ja sukkahousuja ulkona liikkua tällä, ja ne vähän pilasivat asun fiilistä. Mutta. Tässä viimeisin vaatelisäys näihin kymmeneen vaatekappaleeseen tällä kertaa, sininen neulepaita. Viimeksi olen pitänyt paitaa beigen väristen pukuhousujen kanssa. Sitä ennen olen yhdistänyt sen kamelin värisiin housuihin ja sinisiin housuihin. Neulepaidan käyttökerta on neljäs ja käyttökulu 17,5 euroa. Hameen käyttökerta on 15. ja käyttökulu 14,7 euroa. Olen yhdistänyt kevään aikana hameen korallin väriseen neuleeseen,tummansiniseen neuletakkiinfarkkupaitaan ja sitä ennen  vihreään neuleeseen.

 Asu 3 (7.)

Eilen puin mustan silkkipaidan ja farkut asukokonaisuudeksi. Farkkuja olen käyttänyt nyt seitsemän kertaa ja paitaa 12. kertaa. Farkut kustantavat nyt 2,85 e ja paita 7,9 e. Farkut olen yhdistänyt vaaleansiniseen silkkipaitaan ja koralliseen neuleeseen, sitä ennen olen yhdistänyt ne korallin sävyiseen villaneuletakkiinjakkuun ja vaaleaan pooloon sekä valkoiseen paitaan. Paidan olen pukenut  tummansinisten culottes-housujen, salvianvihreän puvun, harmaan bleiserinkermanväristen farkkujen, vihreiden farkkujen ja vihreiden vakosamettijoggersien ja harmaiden villahousujen  kanssa.

Asu 4 (8.)

Leopardihame ja siniharmaa silkkipaita sekä oranssi huulipuna ne yhteen sopii. Hameen käyttökerta on 16. ja käyttökustannus 13,75 euroa. Silkkipaita on käytössä 12. kertaa. Käyttökulu on senttejä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *