kevätkapseli 10×10 versio 5

Innostuin nyt ihan tosissani 10 päivää 10 asua ja 10 vaatekappaletta haasteesta. Edellisestä sain 12 kokonaisuutta rakennettua ja ajatus olisi tehdä sama määrä nytkin. Valitsin tällä kertaa hieman erilaisen kokoonpanon: 4 yläosaa, 1 hame, 2 paria housuja ja 3 paria kenkiä. Viimeksi minulla oli mekko, hame, kahdet housut, kolmet kengät ja kolme yläosaa. Valikoin osittain vähälle käytölle viime aikoina jääneitä vaatteita.

Vaihdoin kuvauslokaatiota ainakin hetkeksi. Vintageliinavaatekaappi ei nyt enää tuntunut riittävän raikkaalta kesää kohti.

Asu 1

Tässä kokonaisuudessa yhdistin kirpparilta löytämäni (miesten) silkkipaidan käytettyinä ostamiini farkkuihin. Farkut ovat käytössä viidettä kertaa, käyttökulu 4 euroa. Olen housut yhdistänyt korallin sävyiseen villaneuletakkiinjakkuun ja vaaleaan pooloon sekä valkoiseen paitaan. Paidan käyttökulu on mitätön, se maksoi alle viisi euroa ja olen pitänyt sitä nyt kymmenen kertaa. Viimeksi yhdistin sen mustiin farkkuihin, sitä ennen pinkkeihin housuihin, sinisiin farkkuihin ja  harmaisiin villahousuihin.

Asu 2

Tämä asu viimeistään osoittaa  minulle, että tämän leopardihameen kanssa sopii kaikki. Nyt yhdistin siihen viime alkusyksyn sezanen neuleen, jonka käyttökerta on 14. ja käyttökulu 6,8 euroa. Olen yhdistänyt neuleen kevään aikana kukkamekkoon, sekä vaaleansinisiin ja mustiin farkkuihin. Hame on käytössä 14. kertaa myös, sen käyttökustannus tältä kerralta on vielä 15,7 euroa. Olen hameen yhdistänyt kevään aikana tummansiniseen neuletakkiinfarkkupaitaan ja sitä ennen  vihreään neuleeseen.

Puolet haasteen vaatteista on otettu nyt käyttöön!

Asu 3

Tämä asu sisältää sitten taas kolme uutta vaatekappaletta haasteeseen, mustan silkkipaidan, keltaiset avokkaat ja siniset culottes-housut. Housut ovat vanhat, yli 30 kertaa käytetyt ja silkkipaita on viime alkusyksyltä. Silkkipaita on jäänyt vähälle käytölle, olen sitä viimeksi käyttänyt maaliskuun alussa. Käyttökerta on 11. ja käyttökulu 8,65 euroa. Viimeksi yhdistin sen salvianvihreään pukuun, harmaaseen bleiseriinkermanvärisiin farkkuihin, sitä ennen vihreiden farkkujeni ja vihreiden vakosamettijoggersien ja harmaiden villahousujen  kanssa. Housut olen pukenut viimeksi nuden villapoolon kanssa, lisäksi olen yhdistänyt ne farkkupaitaan, toiseen farkkupaitaan ja tummansinisiin neuleisiin blogissa.

Asu 4

Tämän asupostauskokonaisuuden viimeinen asu on toisinto muutaman viikon takaa hieman eri tavalla asustaen. Housut ovat kuudetta kertaa käytössä ja neule 15. kertaa. Neuleen käyttökulu on 6,35 euroa ja housujen 3,35 euroa. Aikaisemmat asut kummankin kanssa ovat linkitettyinä tämän postauksen aikaisempiin asuihin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *