Banaaniletut, jotka pysyvät koossa!

Moikka!

Tänään ajattelin jakaa teille kuuluisien banaanilettujen reseptin. Olen laittanut monesti Instagram Storiesiin kuvia banaaniletuista ja useat eri ihmiset ovat tulleet kysymään miten saan ne pysymään noin hyvin koossa? En tiedä itsekään mikä tähän on oikeaa vastaus, mutta en ole tehnyt lettuja koskaan millään tietyllä reseptillä, vaan laittanut ensimmäisestä kerrasta asti niihin mitä itse halusin. Tässä siis terveellisten ja maukkauden banaanilettujen ohje!

Hyvä puoli banaaniletuissa on se, että jokainen voi laittaa niihin oman aamunsa kananmuna-annoksen. Jos syöt 10 kananmunaa, niin silloin ei ehkä tee rakenteelle parasta laittaa kaikkea! Esimerkiksi itse syön yleensä joka aamu kaksi valkuaista ja yhden kokonaisen kananmunan, joten samat setit menevät banaanilettuihin! Paistan itse letut rypsiöljyssä ja melko kuumalla hellalla. Meidän hella lämpenee kutoseen ja paistan letut vitosella.

RESEPTI:

  • yksi murskattu banaani (mieluusti hyvin kypsynyt)
  • 1 kokonainen kananmuna ja 2 valkuaista (tai oma valitsemasi määrä)
  • 1dl kaurahiutaleita
  • 0,5dl maitoa/kauramaitoa
  • ripaus kanelia tai vanilijasokeria

Murskaa ensin banaani ja laita kulhoon. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja voit alkaaa paistamaan heti kun pannu on lämmennyt. Muista vahtia lettuja koko ajan, sillä ne palavat melko helposti!

Lettujen kanssa voi syödä esimerkiksi marjoja tai hilloa. On myös yksi superhyvä vinkki, mikä toimii banaanilettujen kanssa ja siitä saa myös lisää proteiinia aamupalaan. PROFIT vanukkaat! Etenkin valkosuklaa maku toimii näiden lettujen kanssa erinomaisesti, kannattaa testata!

Laita resepti testiin ja kerro toimiko sinulla! Kiitos!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *