KUVAUKSET

Hello!

Olen aina ollut luonteeltani luova, sosiaalinen, tykkään olla huomion keskipisteenä ja tutustua uusiin ihmisiin. Viime vuosina olen kuitenkin miettinyt, että mikä mun juttu enää on? Ennen piirsin, maalasin, soitin ja lauloin. Nykyisin enää oikeastaan urheilen ja käyn töissä. Tottakai saliharrastus on mun juttu ja oikeasti nautin siitä, mutta kaipaan rinnalle jotain muuta. Olen käynyt paljon kuvailemassa kavereitten kanssa ja siitä olen oikeasti nauttinut. Se onkin yleinen ehdotus minun suusta tekemisen aiheeksi!

Minulle sattui hieno tilaisuus päästä kuvattavaksi ammattikuvaajalle! Tuli taas sellainen fiilis, että tämä on kyllä homma mistä tykkään. Tykkään olla sekä kameran takana, mutta etenkin sen edessä! Tunnen oloni luontevaksi ja mukavaksi kuvattaessa. Tämä vahvisti mietteitäni tulevaisuutta kohtaan ja katsotaan uskallanko toteuttaa ensi vuonna yhden haaveistani.

Asuni oli näissä kuvauksissa rento, pienillä yksityiskohdilla. Punaiset kengät ja massiivinen korvakoru toi kivan pienen lisän mustavalkeaan asuun. T-paitamekko sopi hyvin pitkien polvisukkien kanssa ja polvisukat toivat myös syksyistä fiilistä. Käytössä oli 80-luvun farkkutakki sekä nahkatakki. Nahkatakki sopi mielestäni todella hyvin etenkin ensimmäisen kuvan tunnelmaan.

Vaatteet ja muoti on myös asia mistä olen aina ollut kiinnostunut. Olen kokeillut elämäni aikana kyllä ihan kaikki vaiheet läpi hipistä punkkariin. Vaikea varmasti uskoa, mutta tässäkin päässä on heilunut punainen irokeesi… Tai no se ei hirveästi heilunut kourallisen hiusvahaaa ja kilon lakkaa kanssa. Nyt tuntuu, että oma juttu on varmaan jo löytynyt!

Palaten vielä ensimmäiseen kappaleeseen, olen herätellyt taas piirrustustaitojani esille. Ajattelin myös ensi kerralla ottaa koskettimet mukaan vanhempieni luonta. Muistakaa ihmiset tehdä asioita mistä itse pidätte!

Kiitokset kuuluu vielä Henri Harjanteelle. Voitte käydä katsomassa myös hänen muita hienoja kuvia! Löytyy instagramista nimellä @hharjanne

Kiitos jos luit tänne asti ja palataan seuraavien postauksien parissa! 🙂

Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *