Wellnessmalli -kisa ohi. Mitä seuraavaksi?

Moi!

Pitkästä aikaa täällä taas! Finaalit ohi. Voitin Wellnessmalli -kisan 20.10.2019 ja kulunut viikko onkin sisältänyt paljon kaikkea siihen liittyvää. Fiilikset on totta kai edelleen hyvät, mutta mitä nyt tapahtuu? Se selviää, kun jatkat lukemista!

Linda Lipponen / @_lifu_

Voitto oli minulle todella iso asia ja olen kiitollinen siitä, että minussa nähtiin potentiaalisuus tälle alalle. Minulle tuli kuitenkin todella nopeasti ajatuksia, että mitä teen seuraavaksi ja mitä minulta odotetaan. Totta kai voitto tuo tietynlaista vastuuta ja stressiä, mutta en tietenkään aio muuttua ihmisenä mitenkään! Jatkan samaa sanomaa sosiaalisessa mediassa ja olen apuna uudella wellnessmallikaudella. Haluan olla hyvä esikuva nuorille somekäyttäjille. Vaikka voitin, tuli paljon lehtijuttuja ja huomiota, niin olen silti ihan sama Veera. Ihan tavallinen ihminen. Saan vaan alkaa tekemään todellakin sitä mitä rakastan. Uusia ideoita on myös tullut, mutta niistä saatte kuulla myöhemmin lisää. Kannattaa siis pysyä kuulolla!

Kaikkien wellnessmallisiskojen kanssa on pysynyt todella hyvät välit, eikä mitään kitkaa ole tullut mihinkään suuntaan. Ihanaa, että kaikki voivat olla onnellisia toistensa puolesta. Meillä oli ihan SUPER-tiimi tänä vuonna.

Linda Lipponen / @_lifu_

Tosi kiva päästä näkemään uudet koulutettavat ja uusi wellnessmalli -koulutus ylipäätään! Nyt on viimeiset hetket aikaa hakea mukaan, jos haluat osallistua vielä tulevaan koulutukseen! Koulutuspäivät ovat 2.11-, 23.11- ja 14.12.2019.

Koulutuksessa käydään läpi sosiaalisen median taitoja sekä sisällön tuottamista, kuvan muokkausta, tekstien luomista, esiintymis- sekä vuorovaikutustaitoja, kuvauksellisuutta somea- sekä lehtikuvauksia varten sekä opit hyödyntämään omia vahvuuksiasi! Eli vaikka itse kisa ei kiinnostaisi, niin koulutus ei silti todellakaan mene hukkaan! 10 tyttöä myös valitaan koulutuksesta suoraan semifinaaliin sekä Fit-lehden kuvauksiin. Vähänkö siistiä!

Linda Lipponen/@_lifu_

Kiva, kun luit ja palataan taas pian! 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *