Uusi täällä

Hei kaikille!

Tänään toteutin pitkään mielessäni pyörineen haaveen ja perustin blogin! Mietin pitkään minne perustaisin sen, onko tämä ihan hölmöä ja mitähän muut ajattelevat… Nyt tämä on kuitenkin tehty ja toivottavasti lähtee tästä myös rullaamaan!

Ikinä ei pitäisi ajatella mitä muut ajattelevat, mutta se vika taitaa olla melkein meissä kaikissa. Siitä kuitenkin voi opetella pois ja paras tapa siihen on tietenkin tehdä asioita mistä itse pitää ja olla ajattelematta muita. Nyt ensimmäinen askel blogimaailmaan on tehty ja paljon on vielä opeteltavaa. Vinkkejä otan ehdottomasti vastaan ja halu kehittyä on kova!

Nyt kerron hieman itsestäni! Olen kohta 20-vuotias nuori nainen Savosta! Olen ammatiltani Personal Trainer ja liikuntaneuvoja. Valmistuin viime keväänä ja teen tällä hetkellä alan hommia. Harrastan itse tällä hetkellä tavoitteellista kuntosalilla käymistä ja treenivuosia on takana noin viisi. Paljon on harrastuksia ollut elämänvarrella urheilun puolelta, mutta myös musiikki on ollut iso osa elämää. Olen harrastanut mm. viulun soittoa, pianon soittoa, kitaran soittoa, laulutunneilla käyntiä ja bändissä laulamista. Nykyisin kuitenkin urheilu on vienyt suurimman osan elämästä!

Pidän ensimmäisen postauksen lyhyenä ja ytimekkäänä joten lopetetaan tältä erää tähän! Tulevat blogipostaukset tulevat liittymään suurimmalta osin hyvinvointiin, mutta varmasti tulee näkymään muutakin. Tiedossa on pari kuvauskeikkaa, joista tulee kuvia tänne. Jää ihmeessä seuraamaan jos haluat treenivinkkejä, reseptejä ja muotia!

Kommentit (1)
  1. Tule antamaan vinkkejä tai kertomaan aiheita mistä haluaisit kuulla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *