VINKKI VOIMAPYÖRÄVATSOIHIN

Hei kaikki!

Tässä on yksi omista lemppari vatsalihasliikkeistäni! Liike on aika haastava, joten kerron nyt hyvän vinkin helpottaa liikettä. Muista, että voit aloittaa liikkeen harjoittelemisen vahvalla kuminauhalla ja siirtyä kehittyessäsi löysempiin ja joustavimpiin kuminauhoihin. Kohta osaatkin suorittaa liikkeen jo ilman kuminauhaa!

Liikkeen suoritustekniikka: Ota voimapyörän kahvoista kiinni ja asetu polvillesi lattialle. Lähde työntämään rullaa eteenpäin kädet suorina. Pyri tuomaan koko kroppa samassa linjassa työnnön mukana. Älä jätä takapuolta pystyyn tai anna selän notkahtaa. Tuo itsesi aina niin lähelle lattiaa kuin pystyt, mutta älä käy rentouttamassa kroppaa maassa. Palaa samaa rataa takaisin. Pidä koko ajan selkä suorana ja keskivartalo tiukkana.

Alkuun liike voi olla todella haastava ja vaikea. Liikkeessä työskentelee myös selkä ja käsivarsien lihakset. Jos haluat kuitenkin opetella liikkeen, niin pyydä kaveria tai jotain muuta ulkopuolista esimerkiksi kuntosalilta auttamaan. Aseta kuminauha lantiosi ympäri ja anna sinua auttavan henkilön ottaa siitä kiinni. Sitten asetu polvillesi ja toista edellä mainitut asiat. Kaveri voi auttaa sinut ylös vetämällä kuminauhasta. Muista kuitenkin, että älä anna kaverin auttaa sinua jarruttamaan liikettä alas, koska se on myös erittäin hyvää harjoitusta itsellesi! Jos alkuun tuntuu, että suorastaan rojahdat maahan, niin siinä tapauksessa kaveri voi vähän avittaa alasmenossa.

Monet eivät halua treenata kuntosalilla. Onneksi tämän liikkeen voi suorittaa miltei missä vain tasaisella alustalla. Voimapyörät eivät myöskään maksa paljon. Hinnat alkavat noin kymmenestä erurosta, joten kannattaa alkaa harjoittelemaan vaikkei kuntosalilla kävisikään! Liike on erittäin tehokas keskivartalolle ja harjoittaa myös syviä vatsalihaksia. Vaikka olisi vähän kokeneempikin liikkuja, niin toistoja ei silti tarvitse kovin montaa tehdä, että liike alkaisi tuntumaan. Laita näillä tipseillä liike testiin ja jos saat jo paljon toistoja ilman kuminauhaa, niin koita laittaa vaikka 5-10kg lisäpaino selkään ja testaa liikettä uudelleen!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *