TÄYDELLINEN RUSKETUS

Hei!

Sain testaukseen NKD SKN:in itseruskettavan. Nyt kerron teille miten saat aikaan nätin rusketuksen ja mitä mieltä olen tästä tuotteesta!1. Rasvaa ihoa ainakin parin päivän ajan ennen itseruskettavan laittoa.

2. Sheivaa karvat edellisenä päivänä (ei samana päivänä kuin laitat itseruskettavaa etenkin jos on herkkä iho).

3. Kuori iho.

4. Levitä käsiin, nilkkoihin ja muihin kuiviin kohtiin kosteusvoidetta ennen laittoa.

5. ÄLÄ levitä koko kroppaan kosteusvoidetta ennen laittoa, että aineet pääsevät vaikuttamaan suoraan ihollesi.

6. Levitä tasaisin ja pyörivin liikkein sekä blendaa väriä myös kämmeniin ja jalkapöytiin.

Tämä tuote levittyi todella tasaisesti ja se oli helppo laittaa. Kuvassa minulla on vasta yksi levityskerta takana ja tällä hetkellä rusketus on vielä syvempi. Ensimmäinen kuva on otettu aamupäivällä ja toinen iltapäivällä, mutta melkein sama valo molemmissa. Tämä ei jätä rumia rantuja mihinkään ja blendautui todella nätisti ranteista kämmeniin sekä nilkoista jalkapöytiin. Yksi ystävänikin sanoi, että näyttää ihan siltä kuin olisin käynyt ulkomailla. Helppokäyttöisyys viehätti todella tässä tuotteessa! Tuote kuivui välittömästi levityksen jälkeen eikä siinä ollut voimakasta itseruskettavan hajua. Paras asia kuitenkin oli se, että tämä tuote ei kutita minua! Olen käyttänyt monia eri itseruskettavia ja etenkin sääriäni alkaa kutittamaan parin tunnin jälkeen. Olen nyt laittanut kolme kertaa NKD SKN:in itseruksettavaa ja en ole tuntenut kutinaa! Aion ehdottomasti jatkaa tämän käyttöä!

Tuotteet on valmistettu 100% luonnollisesta DHA:sta ja ne ei sisällä hajusteita, parabeeneja eikä alkoholia. Tuotteet ovat myös täynnä kosteuttavia orgaanisia raaka-aineita kuten esimerkiksi aloe veraa. Ehkä tämän takia tämä itseruskettava ei kutise minulla! Vahvasti ja aidosti suositukset tälle tuotteelle!

Kiitos kun luit ja toivottavasti tästä oli apua jos olet etsimässä hyvää itseruksettavaa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *