Missä opiskelin?

Hei!

Tänään ajattelin kertoa hieman siitä missä opiskelin, miksi valmistuin ja millaisia opiskeluvuoteni olivat!

Valmistuin siis viime toukokuussa liikuntaneuvojaksi ja Personal Traineriksi. Kävin Tanhuvaaran urheiluopiston ja opiskeluni kesti kolme vuotta. Ennen urheiluopistoa olin käynyt vuoden lukiota, mutta sinne en halunnut jäädä. Sain hyväksiluettua paljon aineita Tanhuvaarassa ja olisin saanut myös lyhentää opiskeluvuosiani, mutta en missään nimessä halunnut! Halusin valmistua muiden kanssa samaan aikaan ja minulla ei todellakaan ollut kiire pois sieltä.

Sain tästä koulusta aivan uskomattomia kokemuksia. Tutustuin ihaniin ihmisiin ja koulusta jäikin käteen yksi tällä hetkellä parhaimmista kavereista ja satuttiin muuttamaan vielä samalle paikkakunnalle! Tutustuin myös nykyiseen poikaystävääni reilu kolme vuotta sitten opiskelupaikan kautta. Tuli myös kokemuksia joita en olisi uskonut todeksi ennen kuin ne tulivat eteen. Pääsin työharjoitteluun Kyprokselle seitsemäksi viikoksi ja asuimme siellä kivalla asuinalueella uima-altaan kera. Opin seitsemässä viikossa enemmän englantia kuin koko kouluvuosina yhteensä. Minua pelotti hirveästi lähteä sinne ja tuntui etten pärjää siellä, mutta kaikki oli vain uskalluksesta kiinni! Siitä matkasta jäi kyllä ikuiset muistot mieleen! Tällä hetkellä snäpin tarinat muistuttavat takaumia vuosi sitten kuin olimme juuri kyseisellä reisulla.

Työharjoitteluista puheen ollen minulla oli myös toinen todella mieleenpainuva työharjoittelupaikka! Olin viimeisen harkkani Porvoossa PtvGymillä toimimassa Personal Tranerina. Sali oli aivan törkeän hyvä ja omat treenitkin kulki kuin unelma. Sain paljon erilaisia asiakkaita ja paikka palveli täydellisesti tavotteitani. Ilmapiiri salilla oli huippu ja jos salille olisi vähän lyhyempi matka täältä Savosta, niin ehdottomasti se olisi kotisalini!

(Jollain kirittävää hauiksen kasvatuksessa ja se en ole minä)

Huippuja juttuja jäänyt mieleen! Tanhuvaara ei aina edes tuntunut koululle. Siellä oli melkein koko ajan jotain tekemistä ja paljon kavereita. Tunnit koostuivat paljon liikunnasta ja eri lajeista. Harvoin oli päiviä jolloin olisi ollut pelkkiä luentoja tai teoriaa! Jos liikunta-ala yhtään kiinnostaa niin en voi kuin suositella.

Kolmen vuoden jälkeen oli vihdoin aika valmistua. Viimeisellä viikolla oli vielä legendaarinen GAALA! Viimeisen vuoden opiskelijat järjestävät gaala-illan ja meidän teemana oli julkisuuden henkilöt. Saatte veikkailla kuvasta kuka olin! Lopulta sainhan minä ne paperit käteen mitä olin toivonut ja vielä hyvin arvosanoin. Kevätjuhla oli haikea ja sitä ei voi edes verrata minkään muun koulun kevätjuhlaan. Kolme vuotta samojen ihmisten kanssa saman katon alla, niin kyllä siinä väkisinkin ihmisistä tulee läheisiä.

KIITOS TANHUVAARA!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *