Joka ikinen aamu sama!

Moi!

Syön kuukaudessa noin 27 päivänä saman aamupalan ja poikkeuskuukauksina siis parina päivänä saattaa olla jotain muuta. Olen vain kokenut tämän hyväksi ja toimivaksi komboksi, enkä ole kyllästynyt, joten miksi hyvää muuttamaan?

Aamupalaani siis kuuluu kolme kananmunaa (joista yksi on kokonainen), 500ml vettä, kuppi kahvia ja kaurapuuro hieman vaihdellen: marjoilla, banaanilla, ananaksella ja kanelilla. Valehtelematta melkein joka aamu alkaa näin. Vielä puurokin tulee joka aamu melkein samoilla mausteilla! Puuroni on siis tehty maitoon tai kauramaitoon ja välillä innostun lirauttamaan vähän hunajaa sekaan.

Personal Trainerin hommia kun teen, niin monesti näkee sitä, että ihmiset syövät todella vähän aamulla tai jopa ei ollenkaan. Myös se on yleistä, että aamupalalla on vain jotain hiilihydraatin lähdettä ja proteiini puuttuu melkein kokonaan. Yleisiä on; banaani, leipä, mandariini, makeutettua jogurttia myslillä yms… Melkein jokaiselle asiakkaalle pitää asiasta muistuttaa. Sama toistuu sitten iltapalalla. Vaikka nykyisin on ihan hirveä määrä tuotteita mihin on lisätty proteiinia ja kaikkialla toitotetaan ”proteiini, proteiini, proteiini…”, niin monella se silti jää hyvin vähäiseksi. On tietysti ihmisiä, jotka jopa hieman ylikäyttää sitä, mutta harvemmin niitä näkee.

Muistakaa ottaa aamu- ja iltapaloille proteiineja, hiilihydraatteja ja hyviä rasvoja! Myös täysi olo kestää pidemmälle päivää kun aamulla on syönyt muutakin kuin leivän ja banaanin! Sama juttu illalla. Usein näkee myös sitä, että päivän viimeinen ateria on päivällinen klo 17.00 tai iltapala syödään kuuden aikoihin. Ei ole kiva jos ei saa nukutuksi sen takia, että puolen yön aikaan tulee nälkä. Syökää iltapala noin 1-2h ennen kuin menette nukkumaan, ettei nälkä pääse yllättämään yöllä! Yötä vasten olisi myös hyvä syödä hyviä rasvoja, sillä rasva sulaa hitaasti ja yöllä ollaan kuitenkin aika pitkä aika syömättä. Joten älkää aliarvostako aamu- ja iltapaloja!!

Kiitos taas lukemisesta! Jos kiinnostaa muukin aamupalavinkki kuin puuro ja kananmunat, niin käy lukemassa mun postaus täydellisistä banaaniletuista! Löytyy muutama postaus taaksepäin. Palataan <3!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *