HAEN WELLNESSMALLIKSI

Moi!

Mikä juttu tää on? Mihin sä hait? Mitä teette siellä?

Tänään 15.2.19 aukesi haku historian ensimmäiseen Wellnessmallikisaan! Tutustuin kisaan viime vuonna kun se oli vielä nimellä ”fitnessmalli”. Tutustuin tähän kuitenkin vähän liian myöhään, sillä haku oli jo päättänyt. Silloin päätin, että ensi vuonna haen. Tästä ei kuitenkaan tiennyt kuin kaikista lähimmäiset ihmiset. Tämä kisa on kuin tehty minulle. Minulla on aktiivinen some ja rakastan jakaa sinne juttuja. Työskentely hyvinvointialalla ja ihmisten inspiroiminen on intohimoni. Kaverit jo tietävätkin, mutta tykkään tosi paljon myös käydä kuvailemassa ja olla kuvattavana!

© Henri Harjanne

Olen ollut nyt wellnessmalli -koulutuksessa mikä ei ole pakollinen kisaan hakiessa, mutta plussaa tietenkin. Koulutuksesta valitaan myös suoraan 10 mahtavaa tyyppiä castingiin. Kurssilla käymme läpi sosiaalisen median taitoja, esiintymistaitoja, kuvauksellisuutta, vuorovaikutustaitoja yms… Eli juuri sellaisia asioita mitä haluan kehittää ja mitä rakastan. Takana on nyt yksi koulutuspäivä ja huomenna tulossa uusi. Ensimmäinen päivä oli SUPERKIVA ja odotan innolla jo uutta! Vaikka joutuu matkustamaan bussissa yli 10h yhteensä tätä varten ja käyttämään rahaa matkoihin, yöpymisiin ja ruokiin, niin tämä on ehdottomasti sen arvoista. Jonkun mielestä saattaa kuulostaa järjettömältä, mutta tämä on todellakin sitä mitä haluan tehdä.

Haluan tuoda hyvinvointia esiin myös musiikin avulla. Liikunta ja ravinto ovat tottakai tärkeitä asioita, mutta musiikki on myös vahvasti minun elämässäni mukana ja tuo minulle hyvää oloa. Toivottavasti olette tykänneet laulu-/soittovideoistani Instagramissa! Minulle saa jatkossakin ehdotella biisitoiveita! 🙂

© Henri Harjanne

Olen aina ollut intohimoinen kokeilemaan uusia juttuja ja olen rohkeasti ollut sitä mitä olen. Hyvinvointi on aina ollut minulle iso asia, jonka kanssa on joskus joutunut kamppailemaankin. Jos sinulla on joku intohimon kohde, niin mene rohkeasti sitä kohti! Ei kannata koskaan jäädä ajattelemaan, että mitähän muut ajattelee. Ajattele ennemin:”Saan mitä tavoittelen” kuin: ”Ei se kuitenkaan onnistu”. Muista rakastaa itseäsi ja muista tavoitella unelmia!

Kiitos kun luit ja palataan seuraavan postauksen parissa! <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *