Body Blur

Kaupallinen yhteistyö: VITA LIBERATA

Moikka!

Monet varmasti jo tietävätkin, että rakastan pukeutumista ja ylipäätään laittautumista. Meikkaaminen on yksi intohimon kohteeni. Nykyisin ei tule tehtyä enää niin paljon erilaisia meikkejä vapaa-ajalla kuin ennen. Nyt tähän oli kuitenkin oiva tilaisuus ja muistin, että voi vitsi miten rentouttavaa tämä olikin!

Olin todella innoissani tästä tuotteesta heti saatuani tämän. Päätin heti, että tästä minä haluan tehdä jutun! Body Blur on siis meikkituote iholle, mikä on pois pestävä. Tuote peittää läiskiä ja ihon epätasaisuuksia sekä antaa luonnollista rusketusta. Väriltään Body Blur on ruskeaa, mikä saattaa aluksi kauhistuttaa. Hyvä puoli siinä on se, että näet heti mihin tuotetta olet levittänyt. Tuote levittyy todella tasaiseksi!

Opiskeluaikoina minut tunnettiin hyvin tästä meikkaus-intohimostani. Tytöt pyysivät minua usein meikkaamaan heidät esimerkiksi kevätjuhliin, gaalaan tai opiskelijabileisiin. Tykkään meikata itseäni, mutta myös muita! On kiva antaa toisille hyvä mieli!

Parasta meikkaamisessa on se, kun alkaa ensin suunnittelemaan, että minkä tyylistä meikkiä haluaisi tehdä! Itse pystyy myös muokkaamaan suunnitelmaa matkan varrella, mikä on todella inspiroivaa! Nämä meikit mitkä tein Body Blurrin avulla ovat sellaisia, mitä voisin käyttää töissä sekä jossain juhlissa. Tämän tumman smokey eyes -meikin teinkin yksi aamu ennen töihin lähtöä ja vedin tällä koko päivän! Huomasin tässä myös sen, että Body Blur pitää meikkipohjan kiinni hyvin koko päivän ajan!

Kaikissa vasemmalla puolella olevissa kuvissa olen täysin meikittömänä. Tässä alla olevassa kuvassa minulla on oikean puolimmaisessa kuvassa pelkästään Body Blur voide kasvoillani ja se antaa jo itsessään näin ison eron. Iho näyttää paljon hehkuvammalle ja terveemmälle! Kuten huomaatte, niin mitään överi ruskeaa väriä tämä ei anna, vaan todellakin luonnollisen hehkun! Kesällä tulen siis varmasti käyttämään tätä tuotetta ihan pelkästään!

Toinen meikki minkä tein on hieman erityylinen. Meikit on tehty eri päivinä, joten valotukset ovat sen takia erilaiset. Tässä alemmassa meikissä pesin sen kerran pois, koska en ollut tyytyväinen. Siksi silmäni saattavat näyttää vähän punaisille! 😀 Tällä meikillä voisin lähteä myös töihin, mutta tämä on ehkä kuitenkin enemmän illanviettoon. Muistakaa se, että kaikki eivät halua lähteä näin vahvoilla meikeillä kuin korkeintaan pimeään yökerhoon! Minulle nämä eivät kuitenkaan ole mitään supervahvoja meikkejä. Kaikki kokee meikit omilla kasvoilla eri tavalla. Voisin joskus tehdä jostain oikeasti vahvasta meikistä postauksen esimerkiksi Instagramiin? Mitä mieltä olisitte?

Hei! Muistakaa myös miten erilaisilta ihmiset näyttävät meikittöminä ja meikattuina. Some ei siis aina anna täysin oikeaa kuvaa ihmisistä. Nykyisin pystyy tehdä jo niin luonnollisen näköisiä meikkejä, mutta todellisuus onkin, että kasvoilla on oikeasti miljoonaa eri sörsseliä. Älkää siis sokeasti aina katsoko kauniita malleja Instagramissa.

Body Blurrista ei siis löydy aidosti ja oikeasti mitään pahaa sanottavaa. Tosi kiva tuote ihan pelkästäänkin iholle! Vita Liberatan tuotteita löydät esimerkiksi Sokoksilta, Apteekeista ja nettikaupat ovat niitä myös pullollaan. Body Blur on nyt Sokoksilla alennuksessa! Kiitos kun luit ja toivottavasti tykkäsit! Laita viestiä, jos haluat enemmän postauksia meikkaamisesta! <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *