ELOISAT HIUKSET HELPOSTI!

Hei!

Tein Instagramissa kyselyn, haluaisitteko nähdä miten kuivista hiuksista voisi saada eloisammat.Valtaosa halusi, joten tänään olen kertomassa siitä. Tuote saatu yhteistyössä Foodinin kanssa.

Lähtötilanne oli tämä. Olin pessyt hiukset edellisenä iltana ja en ollut käsitellyt hiuksiani mitenkään. Minun pitäisi mennä kampaajalle, koska hiusteni latvat ovat todella kuivat ja epätasaiset sekä sävytystäkin pitäisi tehdä. Hiukseni näyttävät yleensä aina tältä. Käkkärää ja kuivuutta.

Laitoin kookosöljyä hiuksiini illalla ja annoin sen hautua päässäni noin 3h. Pidin lettiä tämän ajan. Kolmen tunnin päästä menin suihkuun ja pesin hiukseni normaalisti shampoolla ja hoitoaineella, jotta ne eivät jäisi öljyiseksi. Föönasin ja harjasin hiukseni suihkun jälkeen. Hiuksiin tuli välittömästi  kiiltoa ja eloa. Monesti kun föönaan hiukset suihkun jälkeen, ne pysyvät vähän suorempina kuin ylemmässä kuvassa. Öljyn jälkeen ne jäivät kuitenkin EXTRAsuoriksi, mikä oli kiva. Minulla on aina takkuja ja hiusten harjaaminen on vaikeaa. Kookosöljyn avulla myös harjaaminen helpottui!

Kookosöljy on runsain ja luonnollisin lähde rasvahapoille, jotka ovat oleellisia hiusten hoidossa. Kookosöljy myös läpäisee syvemmälle hiusta, eikä jää vain suortuvien pinnalle.

Tapoja on monia. Kookosöljyä voi käyttää myös päänahalle tai pyyhekuiviin hiuksiin. Itse laitoin öljyn kuiviin hiuksiin. Öljyn kannattaa olla pehmeää, jotta sitä on helpompi levittää. Aion todellakin jatkossakin käyttää tätä tekniikkaa ja joskus haluan testata tätä myös yön yli. Mikään hiusmaskikaan mitä olen joskus koittanut ei ole toiminut näin hyvin!

FOODIN

Kiitos kun luit ja jos testaat tätä tekniikkaa, niin haluaisin kuulla miten se onnistui sinulla! <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *