HALIN TARPEESSA?

Moikka!

Hyvinvointi. Sepä vasta laaja käsite. Tänään haluaisin puhua teille Hyvinvointiala HALI ry:stä. Kävimme tässä kuussa wellnessmallien kanssa Tukholmassa ja ennen laivalle nousua kävimme tutustumassa HALI ry:hyn. Luennolla saimme kuulla paljon yrittäjyydestä ja siitä kuinka HALIn mielestä hyvinvoinnin pitäisi kuulua ihan kaikille. Niin todellakin minunkin mielestä. Iän, rahan, ulkonäön, kansallisuuden tai minkään muunkaan ei pitäisi vaikuttaa siihen, että saat hyvää palvelua hyvinvointisi eteen. Kaikilla meillä on sama ihmisarvo ja kaikkien kuuluisi saada hoitoa terveytensä eteen.

Mikä on Hyvinvointiala HALI ry?

HALI ry edustaa yksityistä sosiaali- ja terveysalaa sekä varhaiskasvatuksen palveluja tuottavia yrityksiä ja järjestöjä. Se neuvottelee myös alan työehtosopimuksia. Hyvinvointiala HALIn jäsenet tuottavat laadukkaita hyvinvointipalveluja kuten esimerkiksi: kuntoutusta, ensihoitoa, järjestötoimintaa, lääkäripalveluja, lastensuojelu- ja nuorten palveluja, suun terveydenhuoltoa, vanhuspalveluja, työterveydenhuoltoa ja varhaiskasvatusta. Yksityinen hyvinvointiala on keskeinen osa suomalaista yhteiskuntaa.

HALIn palveluja jäsenille: Mahdollisuus osallistua koulutuksiin jäsenhintaan, apua työsuhde-erimielisyyksien ratkaisemisessa, ajantasaista tietoa työehtosopimuksista, tukea ja neuvontaa yksityisen sosiaali- ja terveyspalvelualan asioissa, maksutonta lakiasianneuvontaa työsuhdeasioissa ja paljon muuta!

Mitä mietteitä tämä herätti ja mitä hyvinvointi merkitsee juuri sinulle? Hyvinvointi ei ole pelkkää treeniä ja terveellistä ruokaa. Todella tärkeä osa hyvinvointia on se, että saat ammattitaitoista apua sitä tarvittaessa ja HALIn jäsenet tuottavat juuri niitä. Ollaan kiitollisia siitä miten hyvin asiat meillä täällä Suomessa on, vaikka parannettavaakin löytyy! Jätän alas linkin Hyvinvointiala HALI ry:n sivuille, jotta voit käydä tutustumassa. Palataan! 🙂

https://www.hyvinvointiala.fi/

hyvinvointi suosittelen tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *