ONNELLISUUS

Moikka!

Oletko onnellinen? Itse voin vilpittömästi sanoa olevani onnellinen. En ole aina ollut onnellinen ja minulla on ollut vaikeuksia ajatella asioita positiivisuuden kautta. Voin rehellisesti sanoa, että viimeisen vuoden aikana olen vasta pikkuhiljaa oppinut näkemään huonoistakin asioista myös sen positiivisen puolen. Muutenkin olen oppinut ajattelemaan: ”no mitä sitten”? Mitä sitten jos en näe poikaystävääni kolmeen viikkoon? Mitä sitten jos suunnitelmat eivät mene niin kuin olin ajatellut? Mitä sitten jos auto meni rikki? Kaikesta selviää, eikä asiat ole yleensä niin isoja kuin ne ensin päässään ajattelee.

Olen niin onnellinen minun ihanista ystävistä, jotka oikeasti kannustavat minua tekemään asioita mistä nautin. Olen onnellinen, että minulla on hyvä perhe. Olen niin onnellinen, että minulla on poikaystävä joka ymmärtää ja tukee minua kaikissa asioissa. Olen onnellinen, että saan elää tätä elämää ihanien ihmisten ympäröimänä. Kiitos siis teille. Muistakaa aina aika ajoin sanoa läheisillenne kuinka välitätte.

Mielestäni elämästä pitää ehdottomasti poistaa ihmisiä, ketkä vievät huonolla tavalla sinun energiaasi ja eivät hyväksy sinua sellaisena kuin olet. Elämä pitää taas täyttää sellaisilla ihmisillä kenestä saat hyvää energiaa ja keiden kanssa oikeasti tykkäät olla.

Kukaan ei voi olla koko ajan onnellinen. Aina sattuu vastoinkäymisiä. Tärkeintä on, että asiat käsittelee ja jatkaa elämää eteenpäin. Yleensä huonoistakin asioista voi löytää jotain hyvää. Virheistä oppii, huonoista ihmissuhteista oppii ja vastoinkäymisistä oppii. Kaikesta selviää.

Onnellisuuteen voi opetella. Listaa joka päivä esimerkiksi viisi asiaa mistä olit onnellinen sinä päivänä tai mitkä saivat sinut hyvälle tuulelle. Muistuta aina itsellesi mitkä asiat sinulla ovat hyvin ja mistä olet onnellinen. Mitä enemmän ajattelet hyviä asioita elämästäsi, sen paremmin ne jäävät myös mieleesi. Nauti elämästäsi, sillä niitä on vain yksi (ehkä, en voi tietää, mutta oleta niin). 😀

Kiitos kun luit!

hyvinvointi mieli ystavat-ja-perhe rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *