Pitkä treenitauko!

Moi!

Olen ollut kipeänä nyt viisi päivää. En ole käynyt salilla kohta viikkoon ja pää alkaa leviämään. Vaikka todellisuudessa tiedän, että on hyvä antaa kropan levätä välillä pidempiäkin aikoja, niin silti mieli sanoo: ”Lihakset lähtee ja kroppa näyttää huonolle”. Yritän aina paasata omille asiakkaille, että levätkää rauhassa jos olette kipeitä ja älkää lähtekö liian aikaisin salille! Silti itse meinaa lähteä liian aikaisin treenaamaan ja vaan pitkittämään flunssaa. Onneksi olen nyt onnistunut pitämään itseni ainakin toistaiseksi pois rasitteista!

Kun katsoin aamulla vaakaa, niin reaktioni oli: ”EIII, MULTA ON LÄHTENY 1,5kg PAINOO”! Tottakai minä ajattelen, että 1,5kg on lihasta mitä lähti, vaikka ei varmasti ole! Ihmismieli on kyllä niin vinksahtanut… Tuntuu, että usein naisilla on juuri toisin päin, mutta minulla näin… Tietenkään ruoka ei ole maistunut samalla tavalla ja ravitsemus on ollut muutenkin huonoa sairastelun aikana. Pitäisi yrittää kuitenkin vain juoda paljon ja syödä vitamiineja!

Meillä kaikilla ketkä ovat pidempään treenanneet on lihasmuisti. Vaikka lihaksia vähän lähtisikin pidemmän treenitauon aikana, niin ne tulevat nopeasti takaisin kun alkaa taas jumppaamaan. Nopeasti sitä sitten saa arjesta kiinni kun tervehtyy, mutta on jännä miten sitä ei osaa kuitenkaan ajatella selkeästi kun on kipeä.

Onneksi olen vähän onnistunut jo hölläämään tätä asennetta. Jos tiedän, että on tulossa parin päivän treenitauko, niin teen yleensä raskaan koko kropan treenin ennen sitä. Tai jos tiedän, että kahtena päivänä pääsen salille ja sitten tulee taas taukoa, niin teen 2-jakoisen ohjelman siihen väliin. Onneksi näitä ei kuitenkaan kovin usein tule eteen. Treenit on niin paljon vain omasta aikatauluttamisesta kiinni!

Kaikilla meillä on sama määrä aikaa vuorokaudessa ja se on meistä itsestämme kiinni miten sen käytämme.Katsotko illalla Netflixiä vai käytkö treenaamassa? Heräätkö aamulla aikaisemmin ennen töitä treenille, vai nukutko mielummin pidempään?  Tottakai välillä tulee pakollisia menoja mitkä estävät treenaamisen, mutta harvemmin kuitenkin!

Onko sulla ollut koskaan samanlaisia tuntemuksia? Kerro ihmeessä jos kärsit myös samoista vinksahtaneista ajattelutavoista! Kiitos kun luit <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *