Uskallatko hypätä tuntemattomaan?

Moi!

Oletko tasaisesti ja turvallisesti eteenpäin kulkeva vai uskallatko hypätä tuntemattomaan? Minulle tämä vuosi tähän mennessä on ollut yhtä hullunmyllyä hyvällä tavalla. Asioita on muuttunut niin paljon, etten itse meinaa pysyä edes mukana. Alkuvuodesta oli Wellnessmallikoulutusta, josta pääsin suoraan mukaan semifinaaleihin. Semifinaaleista raivasin tieni finaaliin ja nyt ollaan mukana itse kisassa. Vähän aikaa sitten tapahtui myös yksi todella suuri asia elämässäni, mutta siitä te saatte kuulla vähän myöhemmin. Olen työstänyt musiikkiharrastustani tänä vuonna uudella tavalla ja myös siitä kuulette pian lisää. Nyt on vielä edessä muutto Helsinkiin.

”Lähdetkö opiskelemaan vai joko sulla on työpaikka Helsingissä. Vai miks sä lähet sinne?” Näitä kysymyksiä kuulen usein. Vastaan yleensä:”Lähden muuten vaan, koska oon aina halunnu kokeilla asua siellä.” Se on minulle tarpeeksi suuri syy muuttaa toiseen kaupunkiin. Olen tänä vuonna hypännyt todella moneen uuteen juttuun mukaan. Minusta on ihana huomata, että vaikka monet jutut aina jännittävät etukäteen, niin kaikki on aina kokemisen arvoisia!

Asioille ei aina tarvitse olla suuria selityksiä tai syitä miksi tekee jotain. Tuntuu, että nykyisin kaiken pitää olla perusteltavissa tai kaikelle pitää olla aina syy. Ei tarvitse. Ei tarvitse olla syytä siihen, että sinä haluat muuttaa uuteen kaupunkiin. Tai sille, että sinä et halua tai haluat opiskelemaan. Sille, että haluat myydä kaiken omaisuuden ja lähteä kiertämään maailmaan. Nämä asiat ovat sinun asioitasi ja se riittää, että sinä haluat niitä. Sinä elät elämääsi itsellesi, et muille. Muista se.

Jännittäviin uusiin asioihin ja oman sydämen ääneen pitäisi sanoa useammin ”KYLLÄ!” Tällä en tarkoita sitä, että itseään pitäisi ylikuormittaa miljoonalla asialla! Vaan sitä, että omia haaveita pitää toteuttaa, vaikka ne olisivat muiden mielestä tyhmiä. Kokeile ennakkoluulotta uusia asioita ja anna uusille asioille mahdollisuuksia. Elämään voi aueta niin paljon erilaisia mahdollisuuksia pienten asioiden kautta. Ole avoin.

puheenaiheet ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *