Viihtyisyyttä kotiin!

Moi!

Minulle on tärkeää, että koti on viihtyisä. Tässä postauksessa haluaisinkin jakaa teille helppoja vinkkejä kodin sisustukseen. Tämä postaus on tehty yhteistyössä Poster Storen kanssa. Ihan aluksi haluan sanoa Poster Storesta sen verran, että KIITOS heille siitä, miten helppo julisteet oli laittaa tauluihin. Vihaan yli kaiken sellasia kehyksiä missä pitää taitella ja vääntää takana olevia hakasia ja sormet menevät kipeiksi. Poster Storen kehyksissä oli todella helposti käännettävät hakaset ja osassa tauluista oli irti lähtevät kiinnikkeet. Helppoa ja kivaa!

Useasti kodin ulkonäkö saattaa alkaa kyllästyttämään hyvinkin nopeasti. Tässä siis vinkkejä siihen, miten voit muuttaa helposti kodin ilmettä!

1. Julisteet ja taulut:

Kivoilla tauluilla saa tyhjistä valkeista seinistä mielenkiintoiset ja kodikkaat. Tauluja voi hyödyntää myös tyhjien  lipastojen ja pöytien päälle. Tällä tavalla voit saada kodista todella oman näköisen ja valita itselle mieluisat sekä oman tyyliset kuvat. Jos haluat varmasti laadukkaat sisustusjulisteet , niin nyt siihen on mahdollisuus edullisesti! Tyylikkäät sisustustaulut ja -julisteet löydät Poster Storelta!  Koodilla: wellnessweera30 saat nyt -30% alennusta!!!  Nyt on sellainen alennus, että tämä kannattaa hyödyntää, jos tekee yhtään mieli sisustaa tai tuoda kotiin uutta ilmettä! Käy hyvin myös lahjaideana!

2. Pienet sisustuselementit:

Todella pienillä jutuilla saa kivaa uutta ilmettä esimerkiksi eri tasoille! Koriste-esineisiin ei tarvitse käyttää paljoa rahaa ja niitä on helppo kehitellä myös itse! Aloita aluksi miettimään värejä/sävyjä mitä haluaisit tuoda kotiisi ja sitä mukaan voit alkaa hankkimaan pieniä sisustuelementtejä ympäri asuntoa!

3. Tekstiilien vaihtaminen:

Taas todella helppo tapa vaihtaa kodin ilmettä! Esimerkiksi uudet tyynyliinat olohuoneen sohvalla voivat antaa jo todella kivaa uutta piristystä. Päiväpeiton-, verhojen-, mattojen- ja vilttien vaihtaminen on helppoa ja suhteellisen edullista jos vain jaksaa etsiä. Tässä on taas hyvä miettiä asunnon sävyjä ja tuoda tekstiilejä sitä mukaan.

4. Sisustusmuovit:

Tätä tapaa pitäisi itsekin käyttää enemmän. Todella kiva tapa vaihtaa pintojen ilmettä esimerkiksi vuokrakämpissä! Muovin saa revittyä pois pinnoilta ja hyvin laitettuna tämä näyttää todella hyvälle! Mikä parasta, näitä on niiin monilla eri kuoseilla, että varmasti löytyy jokaiselle jotakin!

5. Järjestyksen vaihtaminen:

Ihan parasta! Vaikka meilläkin on suhteellisen pieni kämppä, niin silti huonekaluja pystyy pyörittelemään ympäriinsä. Olen vaihtanut meillä järjestystä jo useampaan otteeseen. Tämä oikeasti tuo ihan uuden ilmeen ja erittäin halvalla! 😀 Tässä kuitenkin kannattaa vähän suunnitella etukäteen miten järjestyksen haluaisi muuttaa, sillä sitten ärsyttää kun sohva ei mahdukkaan tiettyyn nurkkaan!

Muista käydä hyödyntämässä alennuskoodi! Kivoja sisustushetkiä! 🙂

koti sisustus suosittelen ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *