On taas viikon parhaat -koonnin aika. Pimeä ja syksyinen viikko on ollut sen verran tapahtumarikas (ja samalla kuvarikas), että päätin koota marraskuisen viikon parhaat tällä kertaa kuvakoontina.
Marraskuinen viikko on ollut äkkipimeä: aamulla vielä kahdeksalta on ollut hämärää ja iltapäivisin puoli viideltä on tuntunut, että kello olisi iltayhdeksän. Vaikka monena päivänä aurinko paistoi ja oli valoisaa, illat ovat omaan makuuni liian pimeitä. Jokirantalenkillä olen pukeutunut heijastinhenkseleihin ja nauttinut rannan talojen valoista.Olen huomannut, että omaa hyvinvointiani ja jaksamistani edistää se,e ttä pääsen ulkoilemaan ja liikkumaan joko aamulla, aamupäivällä tai päivällä. Ennen pimeää. Tällä viikolla tein kolmesti työmatkalenkin kampukselle ja sieltä takaisin kotiin. Matka kestää 47 minuuttia per suunta, ja se on täydellinen reippailu ja raittiin ilman pyrähdys sekä aamuisin että iltapäivisin.Alkuviikosta leivoimme sämpylöitä kolmetoistavuotiaan kanssa. Ne onnistuivat hyvin ja maistuivat koko perheelle iltapalaksi. Niitä riitti myös seuraavan aamun aamupalalle. Leivoimme tällä kertaa kaura-vehnäsämplyöitä, joista tulee yleensä aina aivan erityisen pehmoisia.Lauantaina pääsin jokirantalenkille valoisaan aikaan. Oli vuoden harmain päivä, ja sen kyllä huomasi. Toivon, että saisimme Turkuun pian lunta ja pikkupakkasen.Lauantaina askartelin ensi viikolla julkaistavan, jo perinteeksi muodostuneen, teejoulukalenterin malliksi postaukseen. Siitä tuli niin kiva, että hymyilytti.Kolmetoistavuotiaskin pääsi askartelun makuun, kun nappasin Instagramista isänpäiväkorttimallin. Kortti (ja sen sanoma) rakentui erilaisista karkeista ja patukoista. Lisäksi leikkelimme yhdessä sopivia lehtijuttuja korttiin. Lopputulos oli tosi hieno.Tässä voitte nähdä (hieman huonon) kuvan valmiista isänpäiväkortista.Isänpäivän aamuna heräsimme ajoissa, leivoimme sämpylät (olimme tehneet kolmetoistavuotiaan kanssa yön yli -sämpylätaikinan valmiiksi aamua varten), katoimme aamiaispöydän ja kutsuimme sankarin syömään. Iltapäivällä menimme koko perheen voimin syömään uuteen Brahen Kellariin Turun keskustaan. Näin pojatkin pääsivät mukaan isänpäivän viettoon.