Musta hammastahna, joka valkaisee! (SPLAT)

Moi!

Tänään tulin kertomaan yrityksestä nimeltä SPLAT, joka on juuri rantautunut Suomeen. SPLAT on perheyritys ja valmistaa hammastahnoja. He eivät sijoita TV-mainoksiin, vaan tuotteisiinsa. Siten he varmistavat, että tuotteet ovat parhaita mahdollisia käyttäjilleen ja sisältävät vain luonnollisia sekä tehokkaita ainesosia.

Maailman tilanne on tällä hetkellä mikä on, joten mielestäni on tärkeää tukea pienyrittäjiä, perheyrityksiä ja ylipäätään yrittäjiä kenen palveluista pitää.

Itselläni oli testissä tämä valkaiseva Blackwood hammastahna.Se sisältää aktiivihiiltä, katajapuu-uutetta sekä luonnollista mentolia. Tämä on siis hellävaraisen valkaisevan hammastahnan jokapäiväiseen käyttöön. Katajauute auttaa pitämään ikenet terveinä ja puuhiili valkaisee hampaita.Hammastahna on mustaa, mikä johtuu aktiivihiilestä, mutta maku on silti erittäin raikas. Se ei sisällä gluteenia tai fluoria, eikä ole myöskään testattu eläimillä. Neljän viikon jälkeen hampaat voivat olla jopa kaksi sävyä vaaleammat.

Itselläni tämä on ollut käytössä vasta viikon ja Instagramistani voit käydä katsomassa tuloksen ensimmäisen viikon jälkeen. Olen tykännyt käyttää tätä, sillä maku on raikas ja suu tuntuu puhtaalle sekä raikkaalle käytön jälkeen! Odotan innolla mitkä vaikutukset ovat neljän viikon päästä. Kerron siitä myöhemmin Instagramisani: @veerakononen

SPLAT hammastahnoja löytyy nyt Prismoista, S-ryhmien kaupoista ja osoitteesta foodie.fi. Itse ajattelin hintaa paljon korkeammaksi, mutta se on 4,75€. Valikoimasta löytyy: Blackwood, Coffee Out ja Professional White herkille hampaille.

Tässä vielä suorat linkit:

Foodie.fi

SPLAT

Ps. Mun Instagramista löytyy nyt kiva arvonta, missä voit voittaa joogamaton ja kahdeksan blackwood hammastahnaa! Käykää siis osallistumassa: @veerakononen ! Arvonta on voimassa 11.4-16.4.2020.

Kiitos, kun luit ja ihanaa päivää juuri sinne! 🙂

kauneus testit hyva-olo vastuullisuus
Kommentit (1)
  1. Hammaskeiju
    9.5.2020, 01:39

    Tämä hammastahna ei sisällä ollenkaan fluoria, joten se ei myöskään suojaa hampaita reikiintymiseltä. Lisäksi jatkuva voimakkaasti hankaavaa aktiivihiiltä sisältävän tahnan käyttö kuluttaa kiillettä pitkällä aikavälillä. Ei jatkoon.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *